Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nu kan du lyssna på Spotify med dina vänner

Alla som har ett premiumkonto kan nu beta-testa deras nya tjänst där vi tillsammans kan lyssna på musik.

Den nya funktionen gör att vi tillsammans med våra vänner kan lyssna på samma musik i realtid. Alla som är inbjudna kan byta låt, spola och tillsammans kan man skapa en trevlig stund. Vi på redaktionen kastade oss in i Spotify-appen för att testa den nya funktionen och den fungerar än så länge sådär.

För att komma igång så behöver vi scanna av vännernas unika kod för att komma igång. Redan här blir det lite problematiskt då vi i dessa tider inte sitter nära varandra. Så den som skall bjuda in till festen måste ta en skärmdump på koden och skicka. Mottagaren måste sedan sätta sig vid en annan enhet och scanna av koden med sin mobiltelefon. När det är gjort så kan festen börja. Vi klickar på den lilla connect-knappen och väljer skaparens mobiltelefon och sedan kan vi lyssna på samma musik.

Det går tyvärr inte att skicka musiken vidare till en annan högtalare utan det går enbart att lyssna via hörlurar av någon konstig anledning, så inte ens mobilens högtalare fungerar. Det skall dock sägas att detta är en beta-funktion som ännu inte är helt färdigutvecklad så vi hoppas det blir bättre med tiden. Vi gillar dock konceptet att tillsammans kunna lyssna på samma låt samtidigt och uppleva samma musik tillsammans.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.