Rykte: Apple kommer döpa sina nya hörlurar till AirPods Studio

Det har länge ryktats om ett par on-ear-hörlurar från Apple och de kan komma att heta AirPods Studio.

Det är Jon Prosser som är i farten igen och han har varit väldigt pricksäker på senaste tiden med sina läckor. Jon skriver på Twitter att de kommande over-ear-hörlurarna kommer att kosta 349 dollar och namnet på dem blir AirPods Studio. När dessa kan tänkas lanseras är fortfarande oklart men det är inte helt ovanligt att Apple släpper hårdvara på WWDC så kanske redan i juni.

Hur Apple tänker kring framtiden med sina ljudprodukter är inte helt tydlig då de även släpper både in-ear, on-ear och over-ear-hörlurar via Beats. Hur de skall särskilja Apple-hörlurar från Beats-hörlurar utan att konkurrera med sig själva återstår att se.

Lästips: Recension: Beats Solo Pro - en härlig överraskning

Källa Twitter, via Teknikveckan

Skriven av Marcus Attefors

Apples egna tangentbord till iPad saknar idag funktionsknappar för att kunna behålla storleken på tangenterna. Flera andra tillverkar har dedikerade knappar för att ändra ljusstyrka, volym och musikkontroller. Nu jobbar Apple för att ta fram nya kortkommandon för dessa funktioner.

Igår skrev vi om att iPad Air blir uppdaterad med USB-C och kanske till och med får en lillebror, iPad Air Mini. Idag kommer nyheter om nästa års iPad Pro.

Rykten har cirkulerat om att Apple kommer ta fram en prenumerationstjänst som ger dig både Apple TV+ och Apple Music till en billigare månadskostnad. Nu har kod hittats i iOS 13.5.5 som bestyrker detta.

Ännu en vecka har gått och Dennis, Marcus och Mathias är tillbaka och vill lätta sina hjärtan.

Den populära kamera-appen Camera+ har fått sig en uppföljare som nu går att ladda ned i App Store.

SVT hoppar på tåget om att alla i Sverige skall få uppleva lite bättre ljud och just nu har de dragit igång lite tester för 5.1-ljud.