Rykte: Apple kommer döpa sina nya hörlurar till AirPods Studio

Det har länge ryktats om ett par on-ear-hörlurar från Apple och de kan komma att heta AirPods Studio.

Det är Jon Prosser som är i farten igen och han har varit väldigt pricksäker på senaste tiden med sina läckor. Jon skriver på Twitter att de kommande over-ear-hörlurarna kommer att kosta 349 dollar och namnet på dem blir AirPods Studio. När dessa kan tänkas lanseras är fortfarande oklart men det är inte helt ovanligt att Apple släpper hårdvara på WWDC så kanske redan i juni.

Hur Apple tänker kring framtiden med sina ljudprodukter är inte helt tydlig då de även släpper både in-ear, on-ear och over-ear-hörlurar via Beats. Hur de skall särskilja Apple-hörlurar från Beats-hörlurar utan att konkurrera med sig själva återstår att se.

Lästips: Recension: Beats Solo Pro - en härlig överraskning

Källa Twitter, via Teknikveckan

Skriven av Marcus Attefors

Undertecknad är en renodlad Apple-torsk och är för det mesta trogen mot Apple och kör därför Magic Mouse, men frågan är om gräset är grönare på andra sidan?

Industrisemestern är här och allt kring WWDC har lagt sig och nu har vi lite utrymme att prata om annat än just det.

Det här med smarta ringklockor med en inbyggd kamera är verkligen trevligt och vi har testat Ring Video Doorbell 3.

Att automatisera och göra hemmet smart är riktigt kul men kostnaden kan dra iväg och i den här guiden skall vi säkra upp hemmet för att göra det tryggt för de minsta och tonåringarna för en relativt billig peng.

Det här med lösenord är tråkigt men ack så viktigt för att ens konto inte skall bli kapat.