iFixit röntgar Magic Keyboard till iPad Pro

Vi har inte fått se iFixit riva sönder ett Magic Keyboard för iPad Pro än, men en röntgenplåt bjuder de på.

Vi blev nyfikna på vad som egentligen gömmer sig i nya tangentbordet när priset går ända upp till 4 295 kronor. Är det guld, safirer, diamanter eller bara Apples magiska komponenter?

Tangentbordet använder sig av sax-tekniken för tangenterna och fjärils-tekniken har nu dött ut genom uppdateringen av MacBook Pro 13-tum.

Under tangentbordet ser vi en metallplatta som sägs vara till för att förhindra att tangentbordet böjs. Trackpaden skiljer sig från den vi är vana att se i MacBook och är av en helt ny design. Det är flera knappar under trackpaden som ska ge oss känslan av att vi faktiskt trycker på en knapp.

Det finns två fjädergångjärn, två kablar som ledet till Smart Connector och en hel del magneter utspridda för att hålla iPaden på plats.

Enligt iFixit är det en hel del som försegår under skalet på en Magic Keybord, betydligt mer än i en vanlig bärbar dator. Så de gissar att det är därför priset börjar på 3 695 kronor till 11-tummaren och att det inte beror på nuvarande priset på guld.

Källa: Macrumors

Skriven av Dennis Klarin

Går du i tankarna att köpa din första Apple Watch, eller börjar din gamla bli trött? Vi benar ut skillnaderna mellan de tre olika Apple Watch-klockorna som går att köpa.

Philips Hue Play HDMI Sync Box för att vara exakt. Boxen får idag en stor uppdateringar med flera trevliga funktioner.

Spotify har lyssnat på alla användare som i flera år har bett dem ta bort taket på 10 000 låtar i biblioteket.

Att slänga Apple-kartonger skall ingen människa någonsin behöva utsätta sig för men Marcus hade inget val.

En rapport som DigiTimes tagit del av pekar på att kommande AirPods får nya sensorer för att mäta puls och blodsyre direkt i örat.

Nu finns Catalina 10.15.5 ute och kommer med förbättrad koll på batterihälsa i din MacBook.