Unbox Therapy packar upp hjulen till Mac Pro

Undertecknad har haft lite svårt för Unbox Therapy´s olika YouTube-videos men hans senaste är ett mästerverk.

I videon på nästan åtta minuter är Lewis George Hilsenteger helt knäpptyst och packar upp sina hjul till Mac Pro med svarta latexhandskar. Hjulen till Mac Pro har fått mycket uppståndelse i media då priset på dessa ligger på 8 749 kronor. Hjulen som är specialutformade i rostfritt stål och gummi gör att alla med nya Mac Pro enkelt kan flytta runt datorn, och om det är värt 8 749 kronor låter vi vara osagt.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
14 svar

Apples egna tangentbord till iPad saknar idag funktionsknappar för att kunna behålla storleken på tangenterna. Flera andra tillverkar har dedikerade knappar för att ändra ljusstyrka, volym och musikkontroller. Nu jobbar Apple för att ta fram nya kortkommandon för dessa funktioner.

Igår skrev vi om att iPad Air blir uppdaterad med USB-C och kanske till och med får en lillebror, iPad Air Mini. Idag kommer nyheter om nästa års iPad Pro.

Rykten har cirkulerat om att Apple kommer ta fram en prenumerationstjänst som ger dig både Apple TV+ och Apple Music till en billigare månadskostnad. Nu har kod hittats i iOS 13.5.5 som bestyrker detta.

Ännu en vecka har gått och Dennis, Marcus och Mathias är tillbaka och vill lätta sina hjärtan.

Den populära kamera-appen Camera+ har fått sig en uppföljare som nu går att ladda ned i App Store.

SVT hoppar på tåget om att alla i Sverige skall få uppleva lite bättre ljud och just nu har de dragit igång lite tester för 5.1-ljud.