Fler hintar om designen på iPhone 12

Mycket talar för att vi får se 5G, ny kamera, raka kanter, mindre flärp och ram runt skärmen. Allt detta känns helt logiskt och nu börjar det komma realistiska bilder på iPhone 12 med dessa attribut och den ser magisk ut.

Kanske får vi vänta längre än vad vi vill på iPhone 12. Men den ser ut att vara värd att vänta på. Den som väntar på något gott.

Nostalgi med en kantig iPhone likt iPhone 4 och 5.

Det pekar på att vi får se den största designförändringen sedan 2017 med iPhone X, vilket är efterlängtat och brukar komma med tre års mellanrum. Rykten säger att både vanliga iPhone 12 och iPhone 12 Pro får denna skönhetsbehandling. Det ser också ut som att 12-serien får en lillebror som instegsmodell med lägre pris än vad vi är vana att se.

iPhone 12 med glada färger.

Det är gurun Jon Prosser som läckt dessa bilder och gissar "ganska korrekta" om dem. Med den pricksäkra gissningen angående uppdateringen av MacBook Pro 13-tum känns det hoppfullt.

Vi har läst många rykten om kommande iPhone och flera känns trovärdiga men det kvarstår några frågetecken. Får vi USB-C är en av de stora frågorna, får vi smart laddning via Smart Connector eftersom Apple har ryktats om att satsa mer på trådlös laddning. Allt vi vet säkert är att det kommer vara "the greatest iPhone ever made".

iPhone 12 Pro Product Red

Källa: Forbes

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
12 svar

14 augusti premiärvisas Ted Lasso. Som är namnet på både serien och huvudpersonen. En vilsen amerikansk tränare i England.

Men nu är det åtgärdat via Apples buggprogram och en person blev lite rikare.

Det är den nuvarande Netatmo Presence som även får siren för att kunna agera hemlarm.

Leonardo DiCaprio och Robert Di Niro ska spela huvudrollerna.

För ett par veckor sedan skrev vi om ett rykte att Powerbeats Pro kommer lanseras i nya färger och de ryktena stämde.

Bolaget bakom de smarta brickorna som håller koll på våra nycklar och mycket mer anklagar nu Apple för konkurrenshämmande beteende.