Apple skickar ut uppdatering till AirPods Pro

Användare runt om i världen började klaga förra året när Apple skickade ut en uppdatering till AirPods Pro som gjorde brusreduceringen avsevärt sämre.

Det tog tid men idag har Apple skickat ut en ny uppdatering till AirPods Pro som heter så mycket som 2D15. Versionen som gjorde att brusreduceringen blev sämre heter 2C54 och drogs sedan tillbaka av Apple. Om den nya versionen 2D15 gör att brusreduceringen blir som innan återstår att se då vi ännu inte har fått den.

Uppdateringen skickas ut automatiskt men det skall gå att trigga det hela genom att stoppa ned sina AirPods Pro i fodralet och koppla in det till ström. För att kontrollera vilken version du har gör du följande:

  • Öppna "Inställningar"

  • Tryck på "Allmänt"

  • Tryck på "Om"

  • Tryck på "AirPods"

Uppdatering:
Vi har själva fått uppdateringen nu och tyvärr så har brusreduceringen inte förbättrats i uppdateringen utan låter precis som innan.

Källa: Macrumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
19 svar

Industrisemestern är här och allt kring WWDC har lagt sig och nu har vi lite utrymme att prata om annat än just det.

Det här med smarta ringklockor med en inbyggd kamera är verkligen trevligt och vi har testat Ring Video Doorbell 3.

Att automatisera och göra hemmet smart är riktigt kul men kostnaden kan dra iväg och i den här guiden skall vi säkra upp hemmet för att göra det tryggt för de minsta och tonåringarna för en relativt billig peng.

Det här med lösenord är tråkigt men ack så viktigt för att ens konto inte skall bli kapat.

Ett av världens största bolag har äntligen börjat rulla ut stöd för användarprofiler i sin streamingtjänst Amazon Prime.