Apple skickar ut uppdatering till AirPods Pro

Användare runt om i världen började klaga förra året när Apple skickade ut en uppdatering till AirPods Pro som gjorde brusreduceringen avsevärt sämre.

Det tog tid men idag har Apple skickat ut en ny uppdatering till AirPods Pro som heter så mycket som 2D15. Versionen som gjorde att brusreduceringen blev sämre heter 2C54 och drogs sedan tillbaka av Apple. Om den nya versionen 2D15 gör att brusreduceringen blir som innan återstår att se då vi ännu inte har fått den.

Uppdateringen skickas ut automatiskt men det skall gå att trigga det hela genom att stoppa ned sina AirPods Pro i fodralet och koppla in det till ström. För att kontrollera vilken version du har gör du följande:

  • Öppna "Inställningar"

  • Tryck på "Allmänt"

  • Tryck på "Om"

  • Tryck på "AirPods"

Uppdatering:
Vi har själva fått uppdateringen nu och tyvärr så har brusreduceringen inte förbättrats i uppdateringen utan låter precis som innan.

Källa: Macrumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
19 svar

Apples egna tangentbord till iPad saknar idag funktionsknappar för att kunna behålla storleken på tangenterna. Flera andra tillverkar har dedikerade knappar för att ändra ljusstyrka, volym och musikkontroller. Nu jobbar Apple för att ta fram nya kortkommandon för dessa funktioner.

Igår skrev vi om att iPad Air blir uppdaterad med USB-C och kanske till och med får en lillebror, iPad Air Mini. Idag kommer nyheter om nästa års iPad Pro.

Rykten har cirkulerat om att Apple kommer ta fram en prenumerationstjänst som ger dig både Apple TV+ och Apple Music till en billigare månadskostnad. Nu har kod hittats i iOS 13.5.5 som bestyrker detta.

Ännu en vecka har gått och Dennis, Marcus och Mathias är tillbaka och vill lätta sina hjärtan.

Den populära kamera-appen Camera+ har fått sig en uppföljare som nu går att ladda ned i App Store.

SVT hoppar på tåget om att alla i Sverige skall få uppleva lite bättre ljud och just nu har de dragit igång lite tester för 5.1-ljud.