Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

WWDC går av stapeln den 22 juni

I år blir WWDC lite annorlunda på grund av rådande läge och den digitala konferensen kommer att dra igång den 22 juni.

Tidigare år har press och utvecklare flugit land och rike för att se de nya versionerna av Apples alla operativsystem men i år blir det en digital show. WWDC (Worldwide Developer Conference) kommer att gå att följa i Apple Developer-appen och på Apple developer-sidan. Den är helt kostnadsfri för alla utvecklare och självklart kommer det även presenteras nya versioner av iOS, iPadOS, macOS, tvOS och watchOS som vi vanliga dödliga kommer att få se.

Har vi tur kanske vi även får se lite hårdvara (AirTags vi tittar på dig). Oavsett vad så får ni ta och skriva in den 22 juni i kalendern för då blir det förhoppningsvis massvis av nya spännande funktioner att vila ögonen på. I sitt pressmeddelande skriver Apple:

”WWDC20 blir den största konferensen hittills och innebär en enastående möjlighet för våra 23 miljoner utvecklare runt om i världen att under en vecka i juni få en inblick i framtiden för Apples plattformar”, säger Phil Schiller, Apples vice vd för Worldwide Marketing. ”Vi ser verkligen fram emot att få samla den globala utvecklarkåren online i juni och berätta om alla nya verktyg som vi har på gång och som kommer att hjälpa dem att skapa än mer fantastiska appar och tjänster. Vi kommer att delge alla mer information om WWDC20 allteftersom vi närmar oss detta spännande evenemang.”

Källa: Apple

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.