Klä dig snyggt och stöd oss samtidigt - vi lanserar webbutik

Lagom till våren kan det vara läge att glänsa i en alldeles ny tröja, eller kanske en schysst keps, och varför då inte med en extra snygg logga?

99mac, Macradion och Teknikveckan har därför nu en gemensam webbutik där du kan välja att stödja oss genom att köpa allt från kepsar, t-shirts, musmattor, luvtröjor och mycket mer. Butiken är inte sprängfylld med olika produkter ännu så är det något speciellt ni vill att vi lägger till så är det bara att lämna en kommentar så skall vi se vad vi kan göra. För att fira så är det även 15% rabatt på allt i butiken de första 14 dagarna.

Alla som köper en produkt från vår digitala affär bidrar med att hålla 99mac, Macradion och Teknikveckan levande och vill ni inte köpa en produkt så går det även bra att bli en Patreon. Utöver att ni hjälper oss framåt så får ni även en helt reklamfri podd, för mer information om det kan ni hoppa vidare till vår Patreon. Som vi skrev ovan så kommer vi ha 15% på alla beställningar de första 14 dagarna så missa inte att spana in vår nya webbutik.

Direktlänkar:
Webbutik
Patreon

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
14 svar

Apples egna tangentbord till iPad saknar idag funktionsknappar för att kunna behålla storleken på tangenterna. Flera andra tillverkar har dedikerade knappar för att ändra ljusstyrka, volym och musikkontroller. Nu jobbar Apple för att ta fram nya kortkommandon för dessa funktioner.

Igår skrev vi om att iPad Air blir uppdaterad med USB-C och kanske till och med får en lillebror, iPad Air Mini. Idag kommer nyheter om nästa års iPad Pro.

Rykten har cirkulerat om att Apple kommer ta fram en prenumerationstjänst som ger dig både Apple TV+ och Apple Music till en billigare månadskostnad. Nu har kod hittats i iOS 13.5.5 som bestyrker detta.

Ännu en vecka har gått och Dennis, Marcus och Mathias är tillbaka och vill lätta sina hjärtan.

Den populära kamera-appen Camera+ har fått sig en uppföljare som nu går att ladda ned i App Store.

SVT hoppar på tåget om att alla i Sverige skall få uppleva lite bättre ljud och just nu har de dragit igång lite tester för 5.1-ljud.