Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Recension: Vi testar dubbel laddplatta från mophie

Vi rapporterade om flera AirPowerersättare under CES-mässan förra året, Dual Wireless Charging Pad var en utav dem. Det är långt ifrån AirPowerersättaren vi drömmer om, men är ändå en trevlig och prisvärd laddplatta.

Den vi testar har tillägget fabric i namnet och betyder att den har ett mockamaterial på toppen som mophie kallar premium Ultrasuede, vilket upplevs väldigt trevligt. Dessutom har den en silikonkant runt plattan som gör att enheterna ligger på plats då det skapar friktion.

Materialet på toppen och prislappen är höjdpunkten med denna laddplatta. Vi vill inte riktigt sluta pilla på ultrasuede.

Denna platta är som de flesta andra plattor på marknaden idag och vi måste placera vår enhet ganska precis över laddningselementen, men denna är betydligt mer förlåtande än andra plattor vi testat. Men det krävs ändå att man lägger enheten på sin plats. Den har två laddplatser så att man kan ladda mobilen och AirPods eller två mobiler trådlöst samtidigt. Den saknar laddning för Apple Watch men det kan enkelt lösas genom att koppla in den vanliga Apple Watch-laddaren i USB-uttaget på baksidan. Tre enheter samtidigt är inga problem att ladda med de två laddningsplatserna och den extra USB-utgången som tillsammans levererar 10 watt eller så kan en enhet snabbladdas genom att ta till vara på alla dessa watt. Den kommer med en AC-adapter vi pluggar in i väggen för att leverera ström till plattan.

Som många av mophies produkter har den en ganska clean och enkel design som tilltalar oss. Den är lätt att placera på skrivbordet eller sängbordet utan att den sticker ut väsentligt. Så som vi har använt den på skrivbordet under skärmen med en Apple Watch-laddare inkopplad funkar den alldeles utmärkt.

Det är en trevlig laddare och för en inte allt för stor peng får man vad som utlovas. En smidig trådlös laddare för två enheter där det går addera ytterligare en via USB-uttaget. Det är materialet på laddarens platta och priset som gör att vi kan rekommendera denna, materialet ger en lite lyxigare känsla för prislappen på runt 800 kronor och jämfört med den andra mophieladdare som undertecknad hade på samma plats på skrivbordet så är den här flera gånger bättre och mer förlåtande med placeringen. Vilket har gjort tillvaron lite enklare.

En mer verklighetstrogen bild med sladdar.

Du hittar bästa pris på prisjakt.

Tillverkarens produktsida.

Skriven av Dennis Klarin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.