Äntligen går det att se Beastie Boys-dokumentären

Idag har Beastie Boys livedokumentär premiär. I ett samarbete med Spike Jonze berättar Mike Diamond och Adam Horovitz den storslagna historien om sitt band och 40 års vänskap.

Vi har tillbringar förmiddagen med att se denna efterlängtade dokumentär. Det är en liveshow från scen där Ad-rock och Mike D berättar den osannolika berättelsen om tre vita punkpojkar som blev hiphopstjärnor.

Det är många roliga videoklipp och bilder som får en att bli nostalgisk. Berättelserna på scen känns väldigt amerikanskt och inlästa, känns nästan som en Apple Keynote med stela inlästa skämt. Men det gör absolut ingenting. Inte om man älskar Beastie Boys som undertecknad och tycker att det är episkt att bara få följa med på resan.

Skriven av Dennis Klarin

iOS 14 som vi förväntar oss få se på WWDC senare den här månaden sägs stödja alla enheter som stödjer iOS 13 idag. Så inga bortfall för äldre enheter väntar.

Digital Inn har haft det tufft de senaste åren och den 22 april försattes bolaget i konkurs.

Igår rullade en ny säkerhetsuppdatering för iOS och iPadOS ut. Främsta nyheten var att jailbreaket från Unc0ver dödades.

Äger du en MacBook Pro 15” från mitten av 2012 och har planerat att byta batteri eller utföra andra reparationer är det dags nu.

14 augusti premiärvisas Ted Lasso. Som är namnet på både serien och huvudpersonen. En vilsen amerikansk tränare i England.

Men nu är det åtgärdat via Apples buggprogram och en person blev lite rikare.