Rykte: Ny 23-tums iMac är på gång

Enligt China Times planerar Apple att släppa en ny uppdaterad iMac tillsammans mer fler nyheter senare i år. Det ska röra sig om en 23-tums iMac och en 11-tums iPad Air. Rapporten skvallrar också om att COVID-19 har fördröjt Apples övergång till mini-LED i sina enheter.

Den nya iPaden sägs det inte så mycket mer om än att det är en 11-tums iPad till låg kostnad och att den planerar att släppas tredje kvartalet i år. Vilket kan stärka ryktet om den iPad vi skrivit om tidigare.

Det många längtar efter är en uppdaterad iMac och nu ryktas det om en 23-tums maskin som ska släppas fjärde kvartalet i år och tillverkningen ska snart starta. Mer får vi inte veta men det låter intressant. iMac behöver verkligen ett förnyat formspråk och vi kan åtminstone hoppas på mindre ram runt skärmen och ett mer modernt utseende.

Rykten säger att de skulle släppa en iPad Pro 5G med mini-LED-skärm senare i år. Även andra iPad och Mac Book Pro var tänkta att få tekniken i år. Men på grund av förseningar i och med COVID-19 är det uppskjutet till nästa år.

Som alla rykten ska det tas med en nypa salt. Men det är alltid kul att få fler spännande Appleprodukter att drömma om.

Källa: 9to5mac