Twitterkonto skvallrar om mycket nytt från Apple

Ett anonymt twitterkonto som har visat sig ha rätt tidigare går lös och skvallrar om en hel del trevligt.

Det är kontot L0vetodream som skvallrar om flera saker vi inte läst om i läckor tidigare, så som en iPad Air med heltäckande skärm och inbyggd Touch ID under skärmen, en ARM-baserad 12-tums MacBook och att Apple skulle arbeta på en egen spelkontroll.

Kontot delar en lång lista med kommande saker som innehåller en tredje genration av AirPods, uppdatering av 13-tums Macbook, ny iMac, en ny instegsmodellen av iPad med A12-chip, en mindre HomePod, en ny Apple TV, en liten laddplatta och att det kommer 4 iPhone senare i år med A14-chip, 5G-stöd och mindre flärp. Skriver också i sina senaste inlägg att nya iMac och A14-chippet blir försenat.

Mycket av detta har vi kunna läsa om innan, men stödjer tanken om att det kan vara en ganska pålitlig källa, han har flertalet gånger prickat rätt och bara missat med någon dag. Ibland kommit med läckor före den pålitliga källan Jon Prosser.

Kontot förespådde när iPhone SE2 skulle komma och även att den skulle komma i tre färger och minnesalternativ. Även att det skulle bli en tyst release via hemsidan. Prickade också helt rätt när releasen av nya iPad Pro skulle äga rum och missade iOS 13.4 med en dag. Så detta väcker verkligen nyfikenhet - vem kan detta vara?

Källa: Macrumors

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
2 svar

Har du tappat kontrollen över hemskärmen på din iPhone och har sidor och åter sidor fulla med appar så har nu Apple lösningen.

Med alla nya färger som kom med iPad Air kan det vara svårt att bestämma vilken man vill ha. Nya videoklipp från en hands-on i Kina kan dock hjälpa till med beslutet.

En video som 9to5mac har fått tag i visar en prototyp som påstås vara en trådlös laddare med magneter i storlek med magnetcirkeln som väntas sitta i iPhone 12.

Vill du ta mobilspelandet till nästa nivå så har Razer lösningen och den heter så mycket som Kishi.

iOS 14 är äntligen här och en av de mest uppmärksammade funktionerna är att vi nu kan ha widgets på hemskärmen.

Har du beställt nya Apple Watch och inte är supersugen på att få en ordentlig repa så kan InvisibleShield vara räddaren i nöden.