Twitterkonto skvallrar om mycket nytt från Apple

Ett anonymt twitterkonto som har visat sig ha rätt tidigare går lös och skvallrar om en hel del trevligt.

Det är kontot L0vetodream som skvallrar om flera saker vi inte läst om i läckor tidigare, så som en iPad Air med heltäckande skärm och inbyggd Touch ID under skärmen, en ARM-baserad 12-tums MacBook och att Apple skulle arbeta på en egen spelkontroll.

Kontot delar en lång lista med kommande saker som innehåller en tredje genration av AirPods, uppdatering av 13-tums Macbook, ny iMac, en ny instegsmodellen av iPad med A12-chip, en mindre HomePod, en ny Apple TV, en liten laddplatta och att det kommer 4 iPhone senare i år med A14-chip, 5G-stöd och mindre flärp. Skriver också i sina senaste inlägg att nya iMac och A14-chippet blir försenat.

Mycket av detta har vi kunna läsa om innan, men stödjer tanken om att det kan vara en ganska pålitlig källa, han har flertalet gånger prickat rätt och bara missat med någon dag. Ibland kommit med läckor före den pålitliga källan Jon Prosser.

Kontot förespådde när iPhone SE2 skulle komma och även att den skulle komma i tre färger och minnesalternativ. Även att det skulle bli en tyst release via hemsidan. Prickade också helt rätt när releasen av nya iPad Pro skulle äga rum och missade iOS 13.4 med en dag. Så detta väcker verkligen nyfikenhet - vem kan detta vara?

Källa: Macrumors

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
2 svar

Tom’s Guide testar batteritiden på både iPhone 12 och iPhone 12 Pro och bekräftar det vi redan vet om 5G - att det drar ström.

iPhone 12 Pro Max är större och bättre men batteritiden verkar bli detsamma som föregångaren.

Äntligen kom samma designspråk som vi har på iPad Pro till iPad Air och nu skall vi ta en titt för att se om den lever upp till förväntningarna.

AirTags saknas fortfarande och nya rykten talar för att den lilla trackern kan komma i två storlekar.

På fredag är det dags, då kommer äntligen iPhone 12 och iPhone 12 Pro och vi är många som har längtat efter dessa telefoner.

Apple Music vidareutvecklas och blåser liv i vår barndoms musikkanaler. Igår lanserade Apple sin musikkanal Apple Music TV som är en kanal i Apple TV-appen som ger oss musikvideos dygnet runt.