En första titt på Magic Keyboard till iPad Pro

Magic Keyboard har nu börjat landa i användarnas händer runt om i världen och hittills så ser mottagandet riktigt positivt ut.

En användare har nu lagt upp en video där han jämför Smart Keyboard med Magic Keyboard och även går igenom de nya gesterna som går att göra med den nya trackpaden, han testar även hur stark de numera bakgrundsbelysta tangenterna lyser. Magic Keyboard går att köpa till iPad Pro 2018 samt senaste modellen av iPad Pro. Har du en 11-tummare kostar tangentbordet 3 690 kronor och har du en 12,9-tummare så kostar det 4 290 kronor.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
11 svar

På senare tid har vi Apple-användare blivit bortskämda med HomeKit-kompatibla kameror och Eve är här med Eve Cam som vi har tittat närmare på.

Apple bjuder på hemligt påskägg i Apple Store i ära för dess tionde år. Så läs detta om du vill smälla en ballong innan du köper din nästa Macbook.

Den som hade hoppats på att kunna spela med Google Stadia på sin iPhone i framtiden, får nu denna tråkiga nyhet från Apple. App Stores regler står vägen för dig och din vita handkontroll.

Det är något speciellt när man lagar mat och går och hämtar lite örter som är odlade i hemmet. Men det kräver en hel del jobb och engagemang men det finns en lösning på det.

I år firar Urbanista 10 år som bolag. Vi har vant oss att se deras hörlurar och tillbehör överallt. Varesig det är på Ica Maxi eller den nya varuautomaten på Centralen i Stockholm. Vi har testat deras nytillskott Urbanista London True Wireless in-ear.

Xiaomi meddelar idag att de öppnar dörrarna till sin första fysiska Mi Store här i sverige i slutet på augusti.