En första titt på Magic Keyboard till iPad Pro

Magic Keyboard har nu börjat landa i användarnas händer runt om i världen och hittills så ser mottagandet riktigt positivt ut.

En användare har nu lagt upp en video där han jämför Smart Keyboard med Magic Keyboard och även går igenom de nya gesterna som går att göra med den nya trackpaden, han testar även hur stark de numera bakgrundsbelysta tangenterna lyser. Magic Keyboard går att köpa till iPad Pro 2018 samt senaste modellen av iPad Pro. Har du en 11-tummare kostar tangentbordet 3 690 kronor och har du en 12,9-tummare så kostar det 4 290 kronor.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
11 svar

Drömmer du om Philips Ambilight men valt fel TV eller har svårt att separeras från din gamla trotjänare? Nu har Philips löst problemet med Hue Gradient Lightstrip så att du kan få synkande ljus från vilken enhet som helst. Vi tar en titt och ser vad den levererar.

För dem som ogillar den välkända stammen på AirPods kan kanske glädjas av att det ryktas om att Apple jobbar på en design utan den.

För er som har märkt att Måndagsquizet uteblev idag försöker vi plåstra såren lite med en demonstration av Apples första dator.

Den här veckan recenserade vi den efterlängtade iPad Air och packade upp höstens första leverans av iPhone 12.

Skippar du årets iPhone men vill kunna njuta av de nya bakgrundsbilderna så finns de att ladda ner här.

De som är rädda om sina skal gör rätt i att ta av dem innan de laddar med MagSafe om de vill undvika att märka dom med en cirkel runt loggan.