Fler detaljer kring designen på iPhone 12 Pro Max

En ny skiss av iPhone Pro Max har dykt upp och Max Weinbach visar upp en 3D-printad version i en YouTube-video. Vilket visar en miniatyr av iPad Pro precis som rykten talat för.

Mer detaljerat kan vi även se att den är tunnare än iPhone 11 Pro Max, från 8,1 mm till 7,4 mm, har en mindre flärp och har de kantiga sidorna det ryktats om och som vi längtat tillbaka till sedan iPhone 5.

Den visar sig också vara lite bredare och längre för att rymma en 6,7-tums OLED skärm samtidigt som ramen runt skärmen krymper med hela 40%, 1,5 mm till 2,5 mm per sida. Kamerabumpen blir lite tjockare för inte linserna ska sticka ut och linserna blir dessutom större och bumpen har 3 linser och en LiDAR-sensor precis som nya iPad Pro.

Mer oväntat ser det ut som att SIM-koret har bytt sida och en märkning som liknar uttaget för en smart connector som också hittas på dagens iPad.

Vi brukar kunna se dessa läckta skisser våren innan release, eftersom det är de ritningar som tillbehörstillverkare får för att kunna ha sina skal och andra tillbehör klara vid release. Det skvallrar lite om att Apple inte ligger så långt efter i planeringen och att vi kanske slipper vänta in i nästa år för vår nästa ögonsten.

iPhone 12 ryktas kommer i fyra varianter, denna Pro Max med 6,7-tums skärm, två 6.1 tummare (en vanlig och en Pro) och en mindre med 5.4 tum. Det sägs också att mobilerna som kommer i höst har stöd för 5G.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
11 svar

14 augusti premiärvisas Ted Lasso. Som är namnet på både serien och huvudpersonen. En vilsen amerikansk tränare i England.

Men nu är det åtgärdat via Apples buggprogram och en person blev lite rikare.

Det är den nuvarande Netatmo Presence som även får siren för att kunna agera hemlarm.

Leonardo DiCaprio och Robert Di Niro ska spela huvudrollerna.

För ett par veckor sedan skrev vi om ett rykte att Powerbeats Pro kommer lanseras i nya färger och de ryktena stämde.

Bolaget bakom de smarta brickorna som håller koll på våra nycklar och mycket mer anklagar nu Apple för konkurrenshämmande beteende.