Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nu finns Logitechs iPad-skal med trackpad att köpa

Idag när Apple Store öppnade upp igen kunde vi också hitta Logitechs nya tangentbod Combo Touch.

Redan samtidigt som Apple visade upp sin nya iPad Pro och tangentbord med trackpad så presenterade Logitechs sina egna alternativ med en lite mindre prislapp och som är gjorda för den vanliga iPaden och iPad Air

Det handlar om tangentbord och skal för den sjunde genrationens iPad med 10,2" och iPad Air är med 10,5", där det sistnämnda även passar till den tidigare iPad Pro 10,5".

Logitechs tangentbord är fullstora och bakbelysta samtidigt som de erbjuder en touchpad som fungerar med multi-touch precis som Apples egna Magic Keyboard. De använder också Smart Connectors så de behöver inte laddas separat och vi slipper ansluta dessa via blåtand. De har även hållare för Apple Pencil och påminner i övrigt väldigt mycket om de tidigare Slim Combo från Logitech. Prislappen ligger på 1 499 kronor i svenska Apple Store.

Källa: Macrumors

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
18 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.