Nu finns Logitechs iPad-skal med trackpad att köpa

Idag när Apple Store öppnade upp igen kunde vi också hitta Logitechs nya tangentbod Combo Touch.

Redan samtidigt som Apple visade upp sin nya iPad Pro och tangentbord med trackpad så presenterade Logitechs sina egna alternativ med en lite mindre prislapp och som är gjorda för den vanliga iPaden och iPad Air

Det handlar om tangentbord och skal för den sjunde genrationens iPad med 10,2" och iPad Air är med 10,5", där det sistnämnda även passar till den tidigare iPad Pro 10,5".

Logitechs tangentbord är fullstora och bakbelysta samtidigt som de erbjuder en touchpad som fungerar med multi-touch precis som Apples egna Magic Keyboard. De använder också Smart Connectors så de behöver inte laddas separat och vi slipper ansluta dessa via blåtand. De har även hållare för Apple Pencil och påminner i övrigt väldigt mycket om de tidigare Slim Combo från Logitech. Prislappen ligger på 1 499 kronor i svenska Apple Store.

Källa: Macrumors

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
18 svar

AirTags saknas fortfarande och nya rykten talar för att den lilla trackern kan komma i två storlekar.

På fredag är det dags, då kommer äntligen iPhone 12 och iPhone 12 Pro och vi är många som har längtat efter dessa telefoner.

Apple Music vidareutvecklas och blåser liv i vår barndoms musikkanaler. Igår lanserade Apple sin musikkanal Apple Music TV som är en kanal i Apple TV-appen som ger oss musikvideos dygnet runt.

Batteristorlekarna har läckt ut för iPhone 12 Mini och iPhone 12 vilket kan vara anledningen till att vi ser tidiga testresultat som är lite sämre än väntat i olika benchmarks.

Apple presenterade äntligen iPhone 12 förra veckan och den kom med en del förbättringar mot iPhone 11 och veckans quiz ska testa vad ni minns om Apples senaste smartphone.

Det finns flera sätt att sälja din gamla iPhone både privat eller till ett företag. Vi har tagit reda på vad vi får betalt på respektive ställe.