Nu finns Logitechs iPad-skal med trackpad att köpa

Idag när Apple Store öppnade upp igen kunde vi också hitta Logitechs nya tangentbod Combo Touch.

Redan samtidigt som Apple visade upp sin nya iPad Pro och tangentbord med trackpad så presenterade Logitechs sina egna alternativ med en lite mindre prislapp och som är gjorda för den vanliga iPaden och iPad Air

Det handlar om tangentbord och skal för den sjunde genrationens iPad med 10,2" och iPad Air är med 10,5", där det sistnämnda även passar till den tidigare iPad Pro 10,5".

Logitechs tangentbord är fullstora och bakbelysta samtidigt som de erbjuder en touchpad som fungerar med multi-touch precis som Apples egna Magic Keyboard. De använder också Smart Connectors så de behöver inte laddas separat och vi slipper ansluta dessa via blåtand. De har även hållare för Apple Pencil och påminner i övrigt väldigt mycket om de tidigare Slim Combo från Logitech. Prislappen ligger på 1 499 kronor i svenska Apple Store.

Källa: Macrumors

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
18 svar

14 augusti premiärvisas Ted Lasso. Som är namnet på både serien och huvudpersonen. En vilsen amerikansk tränare i England.

Men nu är det åtgärdat via Apples buggprogram och en person blev lite rikare.

Det är den nuvarande Netatmo Presence som även får siren för att kunna agera hemlarm.

Leonardo DiCaprio och Robert Di Niro ska spela huvudrollerna.

För ett par veckor sedan skrev vi om ett rykte att Powerbeats Pro kommer lanseras i nya färger och de ryktena stämde.

Bolaget bakom de smarta brickorna som håller koll på våra nycklar och mycket mer anklagar nu Apple för konkurrenshämmande beteende.