Satechi lanserar trådlös laddare för AirPods

Har du en dator med USB-C och vill ladda dina AirPods eller AirPods Pro trådlöst så har Satechi lösningen för detta.

De har nu lanserat en helt ny laddare som är helt dedikerad för AirPods och AirPods Pro som har stöd för trådlös laddning. Satechis nya laddare förs in i USB-C-porten och sedan är det bara att placera sina AirPods på laddaren. Vad vi kan se genom att titta på bilderna ser det dock ut som att laddaren tar upp två USB-C-portar trots att den bara använder en av portarna vilket är lite tråkigt. Laddaren skickar ut 5W kärlek direkt in i dina AirPods och den kommer att kosta 29 dollar och lanseras i maj.

Det trevliga med USB-C är ju att laddaren går lika bra att använda på vår MacBook Pro som vår iPad Pro, men frågan är om en sådan här laddare verkligen är nödvändig?

Källa: Satechi

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Undertecknad är en renodlad Apple-torsk och är för det mesta trogen mot Apple och kör därför Magic Mouse, men frågan är om gräset är grönare på andra sidan?

Industrisemestern är här och allt kring WWDC har lagt sig och nu har vi lite utrymme att prata om annat än just det.

Det här med smarta ringklockor med en inbyggd kamera är verkligen trevligt och vi har testat Ring Video Doorbell 3.

Att automatisera och göra hemmet smart är riktigt kul men kostnaden kan dra iväg och i den här guiden skall vi säkra upp hemmet för att göra det tryggt för de minsta och tonåringarna för en relativt billig peng.

Det här med lösenord är tråkigt men ack så viktigt för att ens konto inte skall bli kapat.