Ikeas smarta rullgardiner går nu köpa online

Tillgången på Ikeas rullgardiner FYRTUR och KADRILJ har varit begränsad. Hyllorna har gapat tomma i många varuhus.

Nu säljs gardinerna äntligen online och kommer bli betydligt enklare att få tag på. Så är du en av dem som har besökt ditt varuhus i hopp om att få köpa, men trots trängsel bland människor och en övertaggad sambo som tömmer ditt konto så har du fått gå hem tomhänt?

Då kan du klicka hem dina smarta rullgardiner idag. FYRTUR är mörkläggande och säljs från 1 295 kronor, medans KADRILJ släpper igenom lite ljus och har en prislapp från 995 kronor.

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
1 svar

Apples egna tangentbord till iPad saknar idag funktionsknappar för att kunna behålla storleken på tangenterna. Flera andra tillverkar har dedikerade knappar för att ändra ljusstyrka, volym och musikkontroller. Nu jobbar Apple för att ta fram nya kortkommandon för dessa funktioner.

Igår skrev vi om att iPad Air blir uppdaterad med USB-C och kanske till och med får en lillebror, iPad Air Mini. Idag kommer nyheter om nästa års iPad Pro.

Rykten har cirkulerat om att Apple kommer ta fram en prenumerationstjänst som ger dig både Apple TV+ och Apple Music till en billigare månadskostnad. Nu har kod hittats i iOS 13.5.5 som bestyrker detta.

Ännu en vecka har gått och Dennis, Marcus och Mathias är tillbaka och vill lätta sina hjärtan.

Den populära kamera-appen Camera+ har fått sig en uppföljare som nu går att ladda ned i App Store.

SVT hoppar på tåget om att alla i Sverige skall få uppleva lite bättre ljud och just nu har de dragit igång lite tester för 5.1-ljud.