Rykte: Apple visar upp over-ear-hörlurar på WWDC

Det har länge ryktats om att Apple ska lansera ett par over-ear-hörlurar under egen regi och vi kan kanske få se dem redan på WWDC.

Det är Apple-läckaren Jon Prosser som är i farten och påstår sig veta att Apple kommer visa upp sina nya hörlurar på WWDC. Han skriver även i sin tweet att hörlurarna går under kodnamnet B515 och kommer att kosta 350 dollar. Han skriver även att det kommer att komma nya AirPods som skall heta AirPods X. Hörlurarna ska rikta in sig på träningsfolket och påminna en del om Beats X, priset ska landa på cirka 200 dollar.

Prosser skriver även att han tror att Apples plan är att börja fasa ut Beats som varumärke och att samtliga hörlurar i framtiden kommer att komma direkt från Apple. Som alltid när det gäller rykten som dessa så skall det hela intas med en skopa salt.

Källa Twitter

Skriven av Marcus Attefors

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.

Igår fick åtta app- och spelutvecklare ta emot Apple Design Award och två av dem är svenskar.