Rykte: Apple visar upp over-ear-hörlurar på WWDC

Det har länge ryktats om att Apple ska lansera ett par over-ear-hörlurar under egen regi och vi kan kanske få se dem redan på WWDC.

Det är Apple-läckaren Jon Prosser som är i farten och påstår sig veta att Apple kommer visa upp sina nya hörlurar på WWDC. Han skriver även i sin tweet att hörlurarna går under kodnamnet B515 och kommer att kosta 350 dollar. Han skriver även att det kommer att komma nya AirPods som skall heta AirPods X. Hörlurarna ska rikta in sig på träningsfolket och påminna en del om Beats X, priset ska landa på cirka 200 dollar.

Prosser skriver även att han tror att Apples plan är att börja fasa ut Beats som varumärke och att samtliga hörlurar i framtiden kommer att komma direkt från Apple. Som alltid när det gäller rykten som dessa så skall det hela intas med en skopa salt.

Källa Twitter

Skriven av Marcus Attefors

Har du saknat Svampbob fyrkant så gör han nu intåg på Apples egna speltjänst Apple Arcade.

Dagens nyhet på Apple TV+ är den tecknade serien Central Park. Vi har sett de två första avsnitten och är redan hänförda.

Går du i tankarna att köpa din första Apple Watch, eller börjar din gamla bli trött? Vi benar ut skillnaderna mellan de tre olika Apple Watch-klockorna som går att köpa.

Philips Hue Play HDMI Sync Box för att vara exakt. Boxen får idag en stor uppdateringar med flera trevliga funktioner.

Spotify har lyssnat på alla användare som i flera år har bett dem ta bort taket på 10 000 låtar i biblioteket.

Att slänga Apple-kartonger skall ingen människa någonsin behöva utsätta sig för men Marcus hade inget val.