Tim Cook dyker upp i The Tonight Show

Apples chef dyker lite överraskande upp i The Tonight Show med Jimmy Fallon.

Det är i ett samtal mellan Jimmy och Lady Gaga som Gaga ringer upp Tim med FaceTime för att få reda på hur stor donationen till World Health Organization’s COVID-19 Solidarity Response Fund blir denna månad. Efter att redan donerat över 15 miljoner dollar tidigare månader så utlovar Tim ytterligare 10 miljoner dollar.

Apple ska dessutom livestreama One World: Together At Home 18 april. Som är en global insamlingsgala där artister ska medverka hemifrån och som vi alla kommer kunna ta del av. Samtalet avslutades med att Lady Gaga lovar att döpa sin nästa singel till Tim Cook, om det nu blir så får vi väl se.

Ni kan se hela samtalet i klippet nedan:

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin

Drömmer du om Philips Ambilight men valt fel TV eller har svårt att separeras från din gamla trotjänare? Nu har Philips löst problemet med Hue Gradient Lightstrip så att du kan få synkande ljus från vilken enhet som helst. Vi tar en titt och ser vad den levererar.

För dem som ogillar den välkända stammen på AirPods kan kanske glädjas av att det ryktas om att Apple jobbar på en design utan den.

För er som har märkt att Måndagsquizet uteblev idag försöker vi plåstra såren lite med en demonstration av Apples första dator.

Den här veckan recenserade vi den efterlängtade iPad Air och packade upp höstens första leverans av iPhone 12.

Skippar du årets iPhone men vill kunna njuta av de nya bakgrundsbilderna så finns de att ladda ner här.

De som är rädda om sina skal gör rätt i att ta av dem innan de laddar med MagSafe om de vill undvika att märka dom med en cirkel runt loggan.