Apple har tagit fram ett ansiktsskydd för hjältar

Tim Cook gick igår ut med en tweet och berättade vad det gör för att hjälpa till under epidemin av Convid-19.

Vi har tidigare läst att Apple donerat otroligt mycket pengar till forskning och krisområden runt om i världen. Nu ställer Apple också om en del av sin tillverkning till att ta fram en skyddsmask för de hårt arbetande hjältarna inom vården.

De har redan levererat 20 miljoner maskar via sin leveranskedja men förväntas nu kunna leverera 1 miljon av sin egentillverkade mask i veckan.

Se klippet här.

Källa: 9to5mac och Twitter

Skriven av Dennis Klarin

Apples egna tangentbord till iPad saknar idag funktionsknappar för att kunna behålla storleken på tangenterna. Flera andra tillverkar har dedikerade knappar för att ändra ljusstyrka, volym och musikkontroller. Nu jobbar Apple för att ta fram nya kortkommandon för dessa funktioner.

Igår skrev vi om att iPad Air blir uppdaterad med USB-C och kanske till och med får en lillebror, iPad Air Mini. Idag kommer nyheter om nästa års iPad Pro.

Rykten har cirkulerat om att Apple kommer ta fram en prenumerationstjänst som ger dig både Apple TV+ och Apple Music till en billigare månadskostnad. Nu har kod hittats i iOS 13.5.5 som bestyrker detta.

Ännu en vecka har gått och Dennis, Marcus och Mathias är tillbaka och vill lätta sina hjärtan.

Den populära kamera-appen Camera+ har fått sig en uppföljare som nu går att ladda ned i App Store.

SVT hoppar på tåget om att alla i Sverige skall få uppleva lite bättre ljud och just nu har de dragit igång lite tester för 5.1-ljud.