Apple har tagit fram ett ansiktsskydd för hjältar

Tim Cook gick igår ut med en tweet och berättade vad det gör för att hjälpa till under epidemin av Convid-19.

Vi har tidigare läst att Apple donerat otroligt mycket pengar till forskning och krisområden runt om i världen. Nu ställer Apple också om en del av sin tillverkning till att ta fram en skyddsmask för de hårt arbetande hjältarna inom vården.

De har redan levererat 20 miljoner maskar via sin leveranskedja men förväntas nu kunna leverera 1 miljon av sin egentillverkade mask i veckan.

Se klippet här.

Källa: 9to5mac och Twitter

Skriven av Dennis Klarin

Drömmer du om Philips Ambilight men valt fel TV eller har svårt att separeras från din gamla trotjänare? Nu har Philips löst problemet med Hue Gradient Lightstrip så att du kan få synkande ljus från vilken enhet som helst. Vi tar en titt och ser vad den levererar.

För dem som ogillar den välkända stammen på AirPods kan kanske glädjas av att det ryktas om att Apple jobbar på en design utan den.

För er som har märkt att Måndagsquizet uteblev idag försöker vi plåstra såren lite med en demonstration av Apples första dator.

Den här veckan recenserade vi den efterlängtade iPad Air och packade upp höstens första leverans av iPhone 12.

Skippar du årets iPhone men vill kunna njuta av de nya bakgrundsbilderna så finns de att ladda ner här.

De som är rädda om sina skal gör rätt i att ta av dem innan de laddar med MagSafe om de vill undvika att märka dom med en cirkel runt loggan.