Skype öppnar upp för samtal utan registrering

Videosamtalsjätten Skype gör det enklare att hålla kontakten med nära och kära och kollegor.

Det hadlar om att man inte behöver registrera sig eller ladda ner programvara för att ta emot samtal. Det räcker med ett klick på en länk så kommer man till en förenklad version av Skype direkt i din webbläsare.

Tjänsten de kallar Meet Now fungerar så att du genererar en länk och skickar den till dem du vill prata med. Länken upphör inte så man kan sedan fortsätta använda samma länk för att komma i kontakt med varandra. Mycket enkelt.

Skype gick ut med nyheten på Twitter.

Du kan skapa ett gratis samtal via länken här, eller så hittar du också Meet Now i Skypeappen på din enhet.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin

Apples egna tangentbord till iPad saknar idag funktionsknappar för att kunna behålla storleken på tangenterna. Flera andra tillverkar har dedikerade knappar för att ändra ljusstyrka, volym och musikkontroller. Nu jobbar Apple för att ta fram nya kortkommandon för dessa funktioner.

Igår skrev vi om att iPad Air blir uppdaterad med USB-C och kanske till och med får en lillebror, iPad Air Mini. Idag kommer nyheter om nästa års iPad Pro.

Rykten har cirkulerat om att Apple kommer ta fram en prenumerationstjänst som ger dig både Apple TV+ och Apple Music till en billigare månadskostnad. Nu har kod hittats i iOS 13.5.5 som bestyrker detta.

Ännu en vecka har gått och Dennis, Marcus och Mathias är tillbaka och vill lätta sina hjärtan.

Den populära kamera-appen Camera+ har fått sig en uppföljare som nu går att ladda ned i App Store.

SVT hoppar på tåget om att alla i Sverige skall få uppleva lite bättre ljud och just nu har de dragit igång lite tester för 5.1-ljud.