Aktivitetsringarna i Apple Watch ser ut att komma i en barnanpassad version

Apple Watch är ju en trevlig produkt för att hålla lite extra koll på hälsan och att man rör sig tillräckligt och nu ser en barnversion av aktivitetsringarna vara på ingång.

I klockan kan vi bland annat se hur många steg vi har tagit, hur långt vi har tagit oss och hur många kalorier som har lämnat kroppen. Men att låta barn bli allt för fokuserade på kalorier och eventuella viktminskningar är inte helt bra och i en ännu inte tillgänglig beta av iOS 14 framgår det att en barnanpassad version kan vara på ingång.

I den barnvänliga versionen så kommer barnets rörelse att visas istället för antal kalorier och barnen kommer bli belönade med olika medaljer om de väljer att gå ut och leka istället för att sitta still och till exempel spela TV-spel. Det framgår även att klockan inte behöver paras med barnets telefon utan ska gå att para med förälderns telefon istället. Det är 9To5Mac som på något sätt påstår sig ha fått tillgång till en hel del av koden i det kommande iOS 14 som kommer visas upp på WWDC i juni.

Via 9To5mac

Skriven av Marcus Attefors

Apples egna tangentbord till iPad saknar idag funktionsknappar för att kunna behålla storleken på tangenterna. Flera andra tillverkar har dedikerade knappar för att ändra ljusstyrka, volym och musikkontroller. Nu jobbar Apple för att ta fram nya kortkommandon för dessa funktioner.

Igår skrev vi om att iPad Air blir uppdaterad med USB-C och kanske till och med får en lillebror, iPad Air Mini. Idag kommer nyheter om nästa års iPad Pro.

Rykten har cirkulerat om att Apple kommer ta fram en prenumerationstjänst som ger dig både Apple TV+ och Apple Music till en billigare månadskostnad. Nu har kod hittats i iOS 13.5.5 som bestyrker detta.

Ännu en vecka har gått och Dennis, Marcus och Mathias är tillbaka och vill lätta sina hjärtan.

Den populära kamera-appen Camera+ har fått sig en uppföljare som nu går att ladda ned i App Store.

SVT hoppar på tåget om att alla i Sverige skall få uppleva lite bättre ljud och just nu har de dragit igång lite tester för 5.1-ljud.