Rykte: Apple-anställda får ta med prototyper hem

Ingen vet nog riktigt hur säkerheten kring Apples prototyper ser ut men vi kan tänka oss att det inte är helt lätt att ta sig in i rätt rum för att få en inblick i framtiden.

Nu i Corona-tider när hela världen mer eller mindre är i karantän så påstår Bloomberg att Apple har lättat upp på sin säkerhet kring dessa prototyper. Vissa väl valda ingenjörer och produktutvecklare ska enligt nyhetssidan ha fått tillåtelse att jobba på dessa prototyper hemifrån. Men det är inte praktikanten som hämtar kaffe som har fått uppdraget utan personerna som har prototyper i hemmet ska ha blivit granskade väldigt noggrant av en chefsgrupp som jobbar direkt under Tim Cook.

Apple är och har alltid haft väldigt hög säkerhet för att ta sig in i de magiska rummen där framtidens produkter finns men i dessa tider verkar de ha fått tumma på detta, om vi nu vågar tro ryktena.

Källa: Bloomberg

Skriven av Marcus Attefors

Apples egna tangentbord till iPad saknar idag funktionsknappar för att kunna behålla storleken på tangenterna. Flera andra tillverkar har dedikerade knappar för att ändra ljusstyrka, volym och musikkontroller. Nu jobbar Apple för att ta fram nya kortkommandon för dessa funktioner.

Igår skrev vi om att iPad Air blir uppdaterad med USB-C och kanske till och med får en lillebror, iPad Air Mini. Idag kommer nyheter om nästa års iPad Pro.

Rykten har cirkulerat om att Apple kommer ta fram en prenumerationstjänst som ger dig både Apple TV+ och Apple Music till en billigare månadskostnad. Nu har kod hittats i iOS 13.5.5 som bestyrker detta.

Ännu en vecka har gått och Dennis, Marcus och Mathias är tillbaka och vill lätta sina hjärtan.

Den populära kamera-appen Camera+ har fått sig en uppföljare som nu går att ladda ned i App Store.

SVT hoppar på tåget om att alla i Sverige skall få uppleva lite bättre ljud och just nu har de dragit igång lite tester för 5.1-ljud.