Ännu ett livstecken från AirTags har tagit sig upp till ytan

Det är nog ingen som betvivlar att Apple arbetar på en utmanare till bland annat Tile och nu har Apple själva råkat visa upp att de existerar - igen.

På Apples egna support-kanal på YouTube så laddade de upp en video som snabbt blev nedtagen igen där referenser till AirTags fanns synligt. Men som vi alla vet så glömmer internet aldrig. I videon så visas en meny upp under "Inställningar > Apple ID > Hitta" där det går att aktivera att enheten ska kunna hittas även om den inte har internet eller mottagning med hjälp av just AirTags.

Det här är långt ifrån de första livstecken vi sett av AirTags och flera bilder har hittats i tidigare betor av iOS men den stora frågan är när Apple planerar att låta oss köpa dessa trackers som ska hålla koll på våra prylar?

Källa Appleosophy

Skriven av Marcus Attefors

Apples egna tangentbord till iPad saknar idag funktionsknappar för att kunna behålla storleken på tangenterna. Flera andra tillverkar har dedikerade knappar för att ändra ljusstyrka, volym och musikkontroller. Nu jobbar Apple för att ta fram nya kortkommandon för dessa funktioner.

Igår skrev vi om att iPad Air blir uppdaterad med USB-C och kanske till och med får en lillebror, iPad Air Mini. Idag kommer nyheter om nästa års iPad Pro.

Rykten har cirkulerat om att Apple kommer ta fram en prenumerationstjänst som ger dig både Apple TV+ och Apple Music till en billigare månadskostnad. Nu har kod hittats i iOS 13.5.5 som bestyrker detta.

Ännu en vecka har gått och Dennis, Marcus och Mathias är tillbaka och vill lätta sina hjärtan.

Den populära kamera-appen Camera+ har fått sig en uppföljare som nu går att ladda ned i App Store.

SVT hoppar på tåget om att alla i Sverige skall få uppleva lite bättre ljud och just nu har de dragit igång lite tester för 5.1-ljud.