Netatmo Smart Video Doorbell kan närma sig release

Det är över ett år sedan Netatmo först visade sin Smart Video Dorbell med HomeKit-stöd på CES 2019. Nu har ännu ett CES passerat där den inte visades eller ens nämndes. Men nu ser vi livstecken på denna efterlängtade produkt.

Det finns inte många ringklockor på marknaden idag med både HomeKit och video. Såklart blev många exalterade när Netatmo berättade att det ska släppa just detta. Men sedan CES 2019 har det varit tyst, men nu dyker manualen upp på FCC-databasen och att en manual ligger redo borde indikera att det snart är dags för release.

Netatmo Smart Video Doorbell ansluter via Wi-Fi, har ett synfält på 160º och spelar in i 1080p, anvisningarna visar att den går att driva med både 220-240 volt och 8-24 volt, vilket borde göra installationen enkel. Den kommer också levereras med en Chime, ringklockans ljudenhet, som är lika kantig och fin som ringklockan själv.

Källa: HomeKitNews

Skriven av Dennis Klarin

Har du saknat Svampbob fyrkant så gör han nu intåg på Apples egna speltjänst Apple Arcade.

Dagens nyhet på Apple TV+ är den tecknade serien Central Park. Vi har sett de två första avsnitten och är redan hänförda.

Går du i tankarna att köpa din första Apple Watch, eller börjar din gamla bli trött? Vi benar ut skillnaderna mellan de tre olika Apple Watch-klockorna som går att köpa.

Philips Hue Play HDMI Sync Box för att vara exakt. Boxen får idag en stor uppdateringar med flera trevliga funktioner.

Spotify har lyssnat på alla användare som i flera år har bett dem ta bort taket på 10 000 låtar i biblioteket.

Att slänga Apple-kartonger skall ingen människa någonsin behöva utsätta sig för men Marcus hade inget val.