Marshall släpper liten högtalare med AirPlay 2

Marshall Uxbridge Voice är en mindre högtalare med röstassistent, AirPlay 2 och i Marshalls klassiska vintagedesign.

Den åttonde april släpps nya Marshall Uxbridge Voice som är en mindre men modernare högtalare som ansluter till deras produktlinje. Undertecknat känner direkt en liknelse med Sonos One, som i dagsläget är referenspunkten för anslutna små högtalare även om det finns en uppsjö av dem idag.

Uxbridge Voice kommer med stöd för Alexa och AirPlay 2, det sägs också att komma med Google Assistent längre fram. AirPlay 2 är egentligen ingen nyhet i Marshall-högtalare men storleken och formfaktorn ser vi gör den mer intressant. Den har den klassiska förstärkardesignen och ska leverera riktigt bra ljud genom samma komponenter som används i tidigare högtalare och förstärkare.

Marshall själva säger "engineered to create a thunderous sound from its compact frame.” om sin nya minsting. Vi kan förvänta oss ett omfång på 54-20,000 Hz och en inbyggd förstärkare på 30W. Högtalaren kommer i svart och vitt och prislappen hamnar på 199 dollar.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin

I skrivande stund vet vi faktiskt inte helt säkert om detta är ett aprilskämt eller inte.

Apple har skickat ut uppdateringar till Pages, Numbers och Keynote som bjuder på en hel del nyheter till både iOS, iPadOS och MacOS.

Den första april 1976 registrerades Apple Computer Company av Steve Jobs, Steve Wozniak och Roland Wayne. Det lilla företaget som startade i Jobs föräldrars garage, men senare skulle göra stordåd och förändra världen.

Hallon firar första april genom att sänka priset på sitt abonnemang till 1 krona per månad.

Utvecklarna av den populära väder-appen Dark Sky meddelar idag att de har blivit uppköpta av Apple.

Fitbit är i farten med en uppföljare till sitt populära aktivitetsband som bjuder på en rad trevliga uppdateringar och nyheter.