CarPlay får lite kärlek i iOS 14

9to5mac fortsätter att gräva i koden av iOS 14 och har upptäkt ändringar i CarPlay.

Först och främst verkar Apple Maps förbättras och kunna visa mer information om din destination och främst Apple Stores, där de kan visa möjlighet till service, aktuella inbytesprogram och mycket mer som rör just den butiken.

Längre fram förväntas man kunna se lediga platser i en närliggande biograf, möjligheter till plats- och bordsbokning med mera.

Tillsammans med de nya möjligheterna för bakgrundsbilder i iPhone och iPad kan de också hitta en funktion för att välja bakgrundsbild till CarPlay. Som dessutom kan skifta mellan mörkt och ljust läge automatiskt. Trevliga små finesser som kan bli riktigt mysigt i framtiden.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin

I skrivande stund vet vi faktiskt inte helt säkert om detta är ett aprilskämt eller inte.

Apple har skickat ut uppdateringar till Pages, Numbers och Keynote som bjuder på en hel del nyheter till både iOS, iPadOS och MacOS.

Den första april 1976 registrerades Apple Computer Company av Steve Jobs, Steve Wozniak och Roland Wayne. Det lilla företaget som startade i Jobs föräldrars garage, men senare skulle göra stordåd och förändra världen.

Hallon firar första april genom att sänka priset på sitt abonnemang till 1 krona per månad.

Utvecklarna av den populära väder-appen Dark Sky meddelar idag att de har blivit uppköpta av Apple.

Fitbit är i farten med en uppföljare till sitt populära aktivitetsband som bjuder på en rad trevliga uppdateringar och nyheter.