CarPlay får lite kärlek i iOS 14

9to5mac fortsätter att gräva i koden av iOS 14 och har upptäkt ändringar i CarPlay.

Först och främst verkar Apple Maps förbättras och kunna visa mer information om din destination och främst Apple Stores, där de kan visa möjlighet till service, aktuella inbytesprogram och mycket mer som rör just den butiken.

Längre fram förväntas man kunna se lediga platser i en närliggande biograf, möjligheter till plats- och bordsbokning med mera.

Tillsammans med de nya möjligheterna för bakgrundsbilder i iPhone och iPad kan de också hitta en funktion för att välja bakgrundsbild till CarPlay. Som dessutom kan skifta mellan mörkt och ljust läge automatiskt. Trevliga små finesser som kan bli riktigt mysigt i framtiden.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin

Det är nog ingen som betvivlar att Apple arbetar på en utmanare till bland annat Tile och nu har Apple själva råkat visa upp att de existerar - igen.

Siri har blivit bättre kompis med Spotify nu med watchOS 6 och ny uppdatering av Spotify. Nu behöver du inte ens släppa din kaffe med blicken för att få igång musik.

Då var dagen äntligen här och nu kan alla i Sverige ladda ned Facebooks chattklient Messenger till macOS.

Mobiloperatören Tre meddelar idag via en pressrelease att de slopar bindningstiden på nya abbonnemang som inte tecknas med hårdvara.

Nyckelringen även kallad iCloud Keychain som håller ordning på dina lösenord i din Apple-enhet ser ut att få lite kärlek i nästa OS.

I denna veckas avsnitt blir det lite sura miner blandat med ångest från flera olika håll.