Logitech släpper tangentbord med trackpad för iPad

Tillsammans med iPadOS 13.4 kommer det utökat stöd för trackpad och mus till fler modeller än bara iPad Pro, det öppnar även upp för tredjepartstillverkare och Logitech är inte sena på bollen.

Logitech visar upp nya tangentbord med inbyggd trackpad till både iPad Air på 10,5 tum och nya iPad med 10,2 tum. Båda dessa kopplas till iPaden med Smart Connector och behöver då inget eget batteri.

Det handlar om ett fullstort bakbelyst tangentbord med inbyggd trackpad som stödjer multi-touch och gester. Samtidigt får du ett skal som skyddar din iPad och har hållare för Apple Pencil. Priset ligger på 149,95 dollar.

Källa: Macrumors

Skriven av Dennis Klarin

I skrivande stund vet vi faktiskt inte helt säkert om detta är ett aprilskämt eller inte.

Apple har skickat ut uppdateringar till Pages, Numbers och Keynote som bjuder på en hel del nyheter till både iOS, iPadOS och MacOS.

Den första april 1976 registrerades Apple Computer Company av Steve Jobs, Steve Wozniak och Roland Wayne. Det lilla företaget som startade i Jobs föräldrars garage, men senare skulle göra stordåd och förändra världen.

Hallon firar första april genom att sänka priset på sitt abonnemang till 1 krona per månad.

Utvecklarna av den populära väder-appen Dark Sky meddelar idag att de har blivit uppköpta av Apple.

Fitbit är i farten med en uppföljare till sitt populära aktivitetsband som bjuder på en rad trevliga uppdateringar och nyheter.