Apples nya Magic Keyboard till iPad är bakåtkompatibelt

Sitter du på föregående generations iPad Pro och gråter för att du också vill ha en trackpad? Då kan du vara lugn.

Till den nya iPad Pro som visades upp idag går det även att köpa till ett Magic Keyboard som gör att iPaden faktiskt blir lite mer av en dator. Det nya tangentbordet har bakgrundsbelysning och en trackpad med stöd för multi-gester. Det går även att tilta skärmen upp till 130 grader tack vare det omgjorda tangentbordet. Tangentbordet kommer att lanseras någon gång i maj och det fina i kråksången är att det även kommer passa till 2018-års modeller av iPad Pro.

Prislappen kommer hamna på 3 695 kronor till iPad Pro 11 tum och 4 295 kronor till iPad Pro 12,9 tum. Det kommer att lanseras med layouter för fler än 30 språk.

Skriven av Marcus Attefors

I skrivande stund vet vi faktiskt inte helt säkert om detta är ett aprilskämt eller inte.

Apple har skickat ut uppdateringar till Pages, Numbers och Keynote som bjuder på en hel del nyheter till både iOS, iPadOS och MacOS.

Den första april 1976 registrerades Apple Computer Company av Steve Jobs, Steve Wozniak och Roland Wayne. Det lilla företaget som startade i Jobs föräldrars garage, men senare skulle göra stordåd och förändra världen.

Hallon firar första april genom att sänka priset på sitt abonnemang till 1 krona per månad.

Utvecklarna av den populära väder-appen Dark Sky meddelar idag att de har blivit uppköpta av Apple.

Fitbit är i farten med en uppföljare till sitt populära aktivitetsband som bjuder på en rad trevliga uppdateringar och nyheter.