Apples minsta dator Mac Mini får även den en liten uppdatering

Det kom inte bara en ny iPad Pro och en MacBook Air idag utan deras minsta dator Mac Mini fick sig en uppdatering.

Mac Mini har många användningsområden där vissa kopplar upp den till en skärm och har som stationär dator medans andra kopplar den till TV'n för att ha den som streamingmaskin. Nu har Apple valt att uppdatera datorn en aning med dubbelt så stor lagringskapacitet.

Instegsmodellen av Mac Mini kommer nu med 256 GB SSD-lagring och kostar 10 495 kronor och den går även att få med 512 GB SSD-lagring och kostar då 14 495 kronor. Apple skriver även att varje Mac Mini är gjord i hundra procent återvunnen aluminium. Den uppdaterade Mac Minin går att köpa redan idag på Apples hemsida.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

I skrivande stund vet vi faktiskt inte helt säkert om detta är ett aprilskämt eller inte.

Apple har skickat ut uppdateringar till Pages, Numbers och Keynote som bjuder på en hel del nyheter till både iOS, iPadOS och MacOS.

Den första april 1976 registrerades Apple Computer Company av Steve Jobs, Steve Wozniak och Roland Wayne. Det lilla företaget som startade i Jobs föräldrars garage, men senare skulle göra stordåd och förändra världen.

Hallon firar första april genom att sänka priset på sitt abonnemang till 1 krona per månad.

Utvecklarna av den populära väder-appen Dark Sky meddelar idag att de har blivit uppköpta av Apple.

Fitbit är i farten med en uppföljare till sitt populära aktivitetsband som bjuder på en rad trevliga uppdateringar och nyheter.