iPhone 12 förväntas bli kraftfullare än dagens iPad Pro

För varje genration så förbättras såklart Apples A-chip och blir det mest kraftfulla någonsin. A12X var något i hästväg när det presenterades i iPad Pro för närmare två år sedan. A14 som tros göra sin debut i iPhone 12 ser ut att överraska även det.

A12X chipet som kom med iPad Pro håller än idag, nu ryktas det om en ny iPad Pro inom en snar framtid, så det chippet förväntar vi oss vara storslaget. Nu har ett, vad som trots vara A14-chippet för iPhone 12 dykt upp i ett benchmark-test och ser även det ut att vara något storslaget.

A14 ser ut att kunna ta kretsarna till nästa nivå, testet som hittats på Geekbench visar att det det inte bara slår det tidigare A12X-chipet utan också blir det första som passerar 3GHz markeringen.

Testet visar att A14 plockar hem 1,658 poäng med en kärna och 4,612 med flera. Vilket då kan jämföras med besten iPad Pro med 1,110 för en ensam och 4,568 i grupp. Vilket tyder på en hel del kraft i kommande iPhone. Kommer vi kunna hantera det?

Dessutom får vi misstänka att de nya iPad Pro modellerna som förhoppningsvis kommer inom en snar framtid levereras med ett ännu kraftfullare iPax AX-chip. Låt kraften vara med er Apple. Vi längtar.

Källa: übergizmo

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
2 svar

Apple har tagit ännu ett steg fram för sina kunders integritet och säkerhet i deras senaste iPad Pro som lanserades för ungefär en vecka sedan.

Det har länge talats om vad Apples kommande telefon med en lite lägre prislapp ska heta men nu verkar Apple själva ha rätat ut alla frågetecken.

Apple Watch är ju en trevlig produkt för att hålla lite extra koll på hälsan och att man rör sig tillräckligt och nu ser en barnversion av aktivitetsringarna vara på ingång.

Ingen vet nog riktigt hur säkerheten kring Apples prototyper ser ut men vi kan tänka oss att det inte är helt lätt att ta sig in i rätt rum för att få en inblick i framtiden.

Har du legat på sidan i sängen och fipplat med mobilen och stört dig på att Safari helt plötsligt lägger sig i landskapsläge? Det kan vara ett minne blott i framtiden.

LG ser ut att ge sina äldre flaggskepps-modeller från 2018 lite kärlek i höst i form av AirPlay 2 och HomeKit-stöd.