Kodi kommer snart till Apple TV

För er som har saknat Kodi till Apple TV kommer snart bli glada för klienten hittar snart in i Apple TV.

När första Xboxen lanserades var det många som installerade XBMC (Xbox Media Center) på sin konsol för att kunna spela upp nedladdat material. Efter ganska många år bytte de namn till Kodi men en iOS- eller tvOS-app har lyst med sin frånvaro.

Nu meddelar Kodi på sin blogg att deras klient kommer att komma till Apple TV 4 och 4K. Men tyvärr så kommer appen, precis som till iOS att kräva jailbreak eller att appen side-loadas in. De passar även på att meddela att de kommer slopa stöd för 32-bitar vilket förmodligen kommer göra många jailbreak-användare upprörda.

Källa Kodi

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar

Det är nog ingen som betvivlar att Apple arbetar på en utmanare till bland annat Tile och nu har Apple själva råkat visa upp att de existerar - igen.

Siri har blivit bättre kompis med Spotify nu med watchOS 6 och ny uppdatering av Spotify. Nu behöver du inte ens släppa din kaffe med blicken för att få igång musik.

Då var dagen äntligen här och nu kan alla i Sverige ladda ned Facebooks chattklient Messenger till macOS.

Mobiloperatören Tre meddelar idag via en pressrelease att de slopar bindningstiden på nya abbonnemang som inte tecknas med hårdvara.

Nyckelringen även kallad iCloud Keychain som håller ordning på dina lösenord i din Apple-enhet ser ut att få lite kärlek i nästa OS.

I denna veckas avsnitt blir det lite sura miner blandat med ångest från flera olika håll.