Guide: Ge ditt garage lite HomeKit-kärlek

Vår alldeles egna Mathias Severyd ger sig ut i kylan för att göra sitt garage lite smartare.

I den här videon vill vi ge er en liten inblick i hur man sätter upp en Aqara-hub tillsammans med deras egna sensorer, samt hur man gör när man redan har en hub installerad. Vi ville ha bättre koll på garaget och enkelt kunna se temperatur och om vi faktiskt stängde garagedörren eller inte.

Produkterna vi använder i videon går att köpa på bland annat Webhallen:

Skriven av Mathias Severyd
Kommentarer
2 svar

När iOS 13.4 betan släpptes så fanns det spår i koden om en kommande funktion som Apple kallar CarKey och nu har lite bilder läckt ut.

Har du tråkigt i isoleringstider och behöver något att underhålla dig med? Då kan vi tipsa om att Monument Valley 2 är gratis.

När iPad Pro kom i ny generation förra gången 2018 blev det mer eller mindre en skandal när köpare visade upp hur lätt det är att böja den. Internet fylldes och dessa videos spreds som en löpeld under hashtaggen BendGate.

Folk har börjat få sina nya iPad Pro levererade och en av de lyckliga är YouTube-profilen Mark Dawson.

Vi skulle nog kunna skriva en lång krönika om allt som är fel med HBO Nordics app men idag så har de löst en sak som gör appen lite bättre.

Rykten säger att Apple överväger att försena släppet av ny iPhone med 5G. Det är inte bara produktionen som sätter käppar i hjulen utan även människors köplust i rådande situation.