Apple stänger alla sina fysiska butiker

Apple meddelade igår att WWDC kommer att bli helt digital men bolaget har nu även beslutat att stänga alla fysiska butiker.

Apple meddelar idag via ett pressmeddelande att de har beslutat att stänga samtliga fysiska butiker i hela världen förutom i Kina. Butikerna kommer att hållas stängda i två veckor och öppnar igen den 27 mars. I Kina har butikerna varit stängda i två veckor och nu kommer de öppna affärerna igen.

Apple skriver även att de uppmanar alla sina anställda som har möjlighet att jobba hemifrån. De har i skrivande stund lämnat donationer på 15 miljoner dollar världen över för att hjälpa till att bekämpa COVID-19. På sin Twitter skriver Tim Cook att de måste göra allt de kan för att hjälpa till att förhindra smittan av Corona-viruset.

Tills vidare hänvisar Apple till att försäljning görs online på Apple.se eller så går det att ladda ned Apple Store-appen på App Store.

Källa Apple

Skriven av Marcus Attefors

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.

Igår fick åtta app- och spelutvecklare ta emot Apple Design Award och två av dem är svenskar.