Apple stänger alla sina fysiska butiker

Apple meddelade igår att WWDC kommer att bli helt digital men bolaget har nu även beslutat att stänga alla fysiska butiker.

Apple meddelar idag via ett pressmeddelande att de har beslutat att stänga samtliga fysiska butiker i hela världen förutom i Kina. Butikerna kommer att hållas stängda i två veckor och öppnar igen den 27 mars. I Kina har butikerna varit stängda i två veckor och nu kommer de öppna affärerna igen.

Apple skriver även att de uppmanar alla sina anställda som har möjlighet att jobba hemifrån. De har i skrivande stund lämnat donationer på 15 miljoner dollar världen över för att hjälpa till att bekämpa COVID-19. På sin Twitter skriver Tim Cook att de måste göra allt de kan för att hjälpa till att förhindra smittan av Corona-viruset.

Tills vidare hänvisar Apple till att försäljning görs online på Apple.se eller så går det att ladda ned Apple Store-appen på App Store.

Källa Apple

Skriven av Marcus Attefors

I skrivande stund vet vi faktiskt inte helt säkert om detta är ett aprilskämt eller inte.

Apple har skickat ut uppdateringar till Pages, Numbers och Keynote som bjuder på en hel del nyheter till både iOS, iPadOS och MacOS.

Den första april 1976 registrerades Apple Computer Company av Steve Jobs, Steve Wozniak och Roland Wayne. Det lilla företaget som startade i Jobs föräldrars garage, men senare skulle göra stordåd och förändra världen.

Hallon firar första april genom att sänka priset på sitt abonnemang till 1 krona per månad.

Utvecklarna av den populära väder-appen Dark Sky meddelar idag att de har blivit uppköpta av Apple.

Fitbit är i farten med en uppföljare till sitt populära aktivitetsband som bjuder på en rad trevliga uppdateringar och nyheter.