IKEA lanserar belöningssystem för medlemmar

IKEA drar igång en helt ny satsning där vi kan få belöningar för att köpa TRÅDFRI-lampor eller fika på IKEA.

IKEA bjuder in sina medlemmar till att prova sitt nya belöningssystem IKEA Family Keys. Där man får en virtuell insexnyckel tillsamman med sina köp i varuhuset och online. Dessa nycklar kan sedan bytas ut mot olika tjänster, så som gratis leverans online eller att få större saker hemkörda, plockservice, montering eller tips och trix från deras inredare.

IKEA Family Keys är i teststadiet men ser vid första anblick riktigt lovande ut, största problemet med att handla online på IKEA idag tycker undertecknad är den höga leveranskostnaden. Men nu ser det ut som att det inte krävs så mycket för att faktiskt få helt kostnadsfri leverans om man är en trogen kund, vilket är trevliga nyheter för alla Apple-användare som vill utöka HomeKit-samlingen.

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
1 svar

Tim Cook verkar vara på shoppingtur i techbranchens galleria.

Uppköpet av AI-företaget Voysis skvallrar om att Apple satsar på att förbättra Siri.

Något som har funnits till Android-telefoner sedan urminnes tider är widgets på hemskärmen och nu ser det ut att komma till iOS och iPadOS.

Abonnemang för 0 kronor månaden? Ja det är galna tider!

Videosamtalsjätten Skype gör det enklare att hålla kontakten med nära och kära och kollegor.

Apple har tagit ännu ett steg fram för sina kunders integritet och säkerhet i deras senaste iPad Pro som lanserades för ungefär en vecka sedan.