Apple lanserar ny reklamfilm för AirPods Pro

Om du inte riktigt har förstått storheten med aktiv brusreducering och Apples Transparency-läge så har Apple ett bra sätt att demonstrera det på.

Apple har idag släppt en ny reklamfilm som på ett bra sätt förmedlar hur det låter när vi aktiverar brusreducering eller Transparency-läget på AirPods Pro. Att i ena stunden slippa allt brus och stök för att i nästa sekund höra trafiken och utrop är väldigt smidigt och skiftet går på en sekund.

Lästips: Missa inte vår recension av AirPods Pro.

Skriven av Marcus Attefors

Apple har tagit ännu ett steg fram för sina kunders integritet och säkerhet i deras senaste iPad Pro som lanserades för ungefär en vecka sedan.

Det har länge talats om vad Apples kommande telefon med en lite lägre prislapp ska heta men nu verkar Apple själva ha rätat ut alla frågetecken.

Apple Watch är ju en trevlig produkt för att hålla lite extra koll på hälsan och att man rör sig tillräckligt och nu ser en barnversion av aktivitetsringarna vara på ingång.

Ingen vet nog riktigt hur säkerheten kring Apples prototyper ser ut men vi kan tänka oss att det inte är helt lätt att ta sig in i rätt rum för att få en inblick i framtiden.

Har du legat på sidan i sängen och fipplat med mobilen och stört dig på att Safari helt plötsligt lägger sig i landskapsläge? Det kan vara ett minne blott i framtiden.

LG ser ut att ge sina äldre flaggskepps-modeller från 2018 lite kärlek i höst i form av AirPlay 2 och HomeKit-stöd.