Macradion: An Amazing Story

Vi närmar oss slutet av veckan och vad passar inte bättre än att runda av med ett rykande färskt avsnitt av Macradion?

I denna veckas avsnitt tar vi upp hur fantastiskt det är när företag faktiskt tar åt sig av kritik och lyssnar och agerar. Mathias har satsat hårt på att ha skydd på skyddet och Marcus förstörde Dennis schlagerafton då han tyckte Apple TV skulle gömmas i TV-bänken.

Vi har testat HomeKit Secure Video och är det verkligen så mysigt som vi hade hoppats på? Vi går även igenom alla steg som behövs göras när den gamla MacBooken ska upp för försäljning. Detta och mycket mer i denna veckas avsnitt!

Hjälp oss att fortsätta göra det vi älskar! Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver. Som en extra bonus får du som Patreon även en helt reklamfri podd.

Du hittar podden på bland annat:
Apple Podcasts
Spotify
Acast

Ni kan även följa Macradion på Facebook.

Skriven av Marcus Attefors

Apple Watch är ju en trevlig produkt för att hålla lite extra koll på hälsan och att man rör sig tillräckligt och nu ser en barnversion av aktivitetsringarna vara på ingång.

Ingen vet nog riktigt hur säkerheten kring Apples prototyper ser ut men vi kan tänka oss att det inte är helt lätt att ta sig in i rätt rum för att få en inblick i framtiden.

Har du legat på sidan i sängen och fipplat med mobilen och stört dig på att Safari helt plötsligt lägger sig i landskapsläge? Det kan vara ett minne blott i framtiden.

LG ser ut att ge sina äldre flaggskepps-modeller från 2018 lite kärlek i höst i form av AirPlay 2 och HomeKit-stöd.

Det är nog ingen som betvivlar att Apple arbetar på en utmanare till bland annat Tile och nu har Apple själva råkat visa upp att de existerar - igen.

Siri har blivit bättre kompis med Spotify nu med watchOS 6 och ny uppdatering av Spotify. Nu behöver du inte ens släppa din kaffe med blicken för att få igång musik.