Tävling: Vinn Apple Watch-armband från Apple

Snart är våren här och vad passar då inte bättre än att pimpa upp handleden med ett nytt armband till din Apple Watch?

Vi vill passa på att fira att vi har sparkat liv i 99macs YouTube-kanal och vad passar då inte bättre än en tävling? Tävlingsreglerna är enkla och för att kunna vinna ett nytt armband till din Apple Watch behöver du göra följande:

  • Prenumerera på vår YouTube-kanal.

  • Kommentera klippet nedan och skriv vad du vill att vi ska recensera på YouTube nästa gång. Glöm inte att även skriva om du har en 38-40mm Apple Watch eller en 42-44mm.

Vi kommer sedan att lotta ut två vinnare, en som vinner bandet till lilla Apple Watch och en som vinner bandet till den stora. Vinnaren kommer presenteras den sista mars, lycka till!

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
25 svar

Det har länge talats om vad Apples kommande telefon med en lite lägre prislapp ska heta men nu verkar Apple själva ha rätat ut alla frågetecken.

Apple Watch är ju en trevlig produkt för att hålla lite extra koll på hälsan och att man rör sig tillräckligt och nu ser en barnversion av aktivitetsringarna vara på ingång.

Ingen vet nog riktigt hur säkerheten kring Apples prototyper ser ut men vi kan tänka oss att det inte är helt lätt att ta sig in i rätt rum för att få en inblick i framtiden.

Har du legat på sidan i sängen och fipplat med mobilen och stört dig på att Safari helt plötsligt lägger sig i landskapsläge? Det kan vara ett minne blott i framtiden.

LG ser ut att ge sina äldre flaggskepps-modeller från 2018 lite kärlek i höst i form av AirPlay 2 och HomeKit-stöd.

Det är nog ingen som betvivlar att Apple arbetar på en utmanare till bland annat Tile och nu har Apple själva råkat visa upp att de existerar - igen.