Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Sonos gör om sitt Trade Up-program

Sonos har fått en hel del kritik för sitt Trade Up-program men nu har företaget valt att backa och ändra om.

När programmet lanserades i höstas så hade ägare av äldre enheter möjlighet att få 30 procent om de lämnade in sin gamla högtalare på en återvinningsstation eller skickade in den till Sonos. Men det fanns en liten hake med programmet och det var att innan enheten skickades in eller lämnades på tippen så måste användaren logga in på Sonos hemsida och välja att enheten ska hamna in återvinningsläge.

När det har gått 21 dagar så brickas enheten automatiskt och går därefter inte att användas - oavsett om produkten var trasig eller innan från början. Sonos fick sedan en hel del kritik för att döda äldre enheter som fungerar men har nu backat. Trade Up-programmet finns fortfarande kvar och användare kan fortfarande få 30 procent rabatt på en ny enhet men behöver inte lämna in högtalaren eller bricka den. Istället så anges serienumret och därefter skickas en rabattkod ut. De svenska sidorna är ännu inte uppdaterade med informstionen men ändras nog inom kort.

Ni har väl inte missat vår video där vi kör ett klassiskt blindtest mellan Sonos och Denon?

Via Engadget

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.