Blindtestet - Sonos mot Denon

Undertecknad bjöd hem Mathias Severyd på lite ljudfest där vi tillsammans skulle komma fram till vilka högtalare som faktiskt låter bäst genom ett klassiskt blindtest.

Smarta högtalare blir idag allt mer populärt och Denon har för inte allt för länge sedan lanserat sin helt nya Home-serie. Så vad passar inte bättre än att ställa Denon Home 350 mot Sonos Play:5 (gen 2) samt Denon Home 150 mot Sonos One?

I detta "vetenskapliga" test ville låta enbart öronen göra jobbet så vi drog på oss ögonbindeln och nedan kan ni se hur det gick och vilka högtalare vi tyckte lät bäst. I sann Apple-anda så skickades allt ljud givetvis ut till högtalarna via AirPlay 2.

Lästips: Missa inte vår recension av Denon 150 och 350.

Skriven av Marcus Attefors

När iOS 13.4 betan släpptes så fanns det spår i koden om en kommande funktion som Apple kallar CarKey och nu har lite bilder läckt ut.

Har du tråkigt i isoleringstider och behöver något att underhålla dig med? Då kan vi tipsa om att Monument Valley 2 är gratis.

När iPad Pro kom i ny generation förra gången 2018 blev det mer eller mindre en skandal när köpare visade upp hur lätt det är att böja den. Internet fylldes och dessa videos spreds som en löpeld under hashtaggen BendGate.

Folk har börjat få sina nya iPad Pro levererade och en av de lyckliga är YouTube-profilen Mark Dawson.

Vi skulle nog kunna skriva en lång krönika om allt som är fel med HBO Nordics app men idag så har de löst en sak som gör appen lite bättre.

Rykten säger att Apple överväger att försena släppet av ny iPhone med 5G. Det är inte bara produktionen som sätter käppar i hjulen utan även människors köplust i rådande situation.