Lady Gagas senaste musikvideo är filmad med en iPhone 11 Pro

Vi lever i en härlig värld där vi numera inte behöver släpa med oss en MP3-spelare, en digitalkamera, GPS, och en miniräknare då vi har allt inbakat i telefonen.

Men även sångerskor som drar in miljontals kronor varje år kan då och då ta med sig den lätta kamerautrustningen och det är precis det som Lady Gaga har gjort i sin senaste musikvideo. Hela videon är nämligen inspelad med en iPhone 11 Pro.

Självklart är videon hårt redigerad och de har använt andra hjälpmedel för att få till en sådan bra bild som vi ser i videon men trots detta är det imponerande vad som går att åstadkomma med en iPhone.

Skriven av Marcus Attefors

Abonnemang för 0 kronor månaden? Ja det är galna tider!

Videosamtalsjätten Skype gör det enklare att hålla kontakten med nära och kära och kollegor.

Apple har tagit ännu ett steg fram för sina kunders integritet och säkerhet i deras senaste iPad Pro som lanserades för ungefär en vecka sedan.

Det har länge talats om vad Apples kommande telefon med en lite lägre prislapp ska heta men nu verkar Apple själva ha rätat ut alla frågetecken.

Apple Watch är ju en trevlig produkt för att hålla lite extra koll på hälsan och att man rör sig tillräckligt och nu ser en barnversion av aktivitetsringarna vara på ingång.

Ingen vet nog riktigt hur säkerheten kring Apples prototyper ser ut men vi kan tänka oss att det inte är helt lätt att ta sig in i rätt rum för att få en inblick i framtiden.