Apple ryktas släppa tangenbord till iPad Pro med trackpad

Vi vet alla att musstödet som kom i iPadOS 13 inte var riktigt det där vi hade förväntat oss men det ser ut att kunna bli bättre.

Det är sidan The Information som påstår sig ha källor med inblick i Apples verksamhet som nu har meddelat att de kommer lansera ett tangentbord till iPad Pro med inbyggd trackpad. Enligt källorna håller Apple på att förbereda sig för massproduktion av det nya tangentbordet vilket även kan betyda att de tidigare ryktena om en ny iPad Pro i mars stämmer.

Ett Smart Keyboard med en trackpad hade varit väldigt trevligt för många för vi som har testat att gå över till iPad Pro en längre period vet att det blir tröttsamt efter ett tag att sträcka sig fram och peka på skärmen. Skulle de även slänga in bakgrundsbelysning i tangentbordet så hade undertecknad blivit överlycklig.

Som alltid med rykten ska det hela tas med en nypa salt, men helt ärligt känns detta rykte inte helt orimligt.

Källa: The Information

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Abonnemang för 0 kronor månaden? Ja det är galna tider!

Videosamtalsjätten Skype gör det enklare att hålla kontakten med nära och kära och kollegor.

Apple har tagit ännu ett steg fram för sina kunders integritet och säkerhet i deras senaste iPad Pro som lanserades för ungefär en vecka sedan.

Det har länge talats om vad Apples kommande telefon med en lite lägre prislapp ska heta men nu verkar Apple själva ha rätat ut alla frågetecken.

Apple Watch är ju en trevlig produkt för att hålla lite extra koll på hälsan och att man rör sig tillräckligt och nu ser en barnversion av aktivitetsringarna vara på ingång.

Ingen vet nog riktigt hur säkerheten kring Apples prototyper ser ut men vi kan tänka oss att det inte är helt lätt att ta sig in i rätt rum för att få en inblick i framtiden.