Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Det här sades på Apples bolagsstämma

Idag höll Apple bolagsstämma där de pratade om Corona-viruset, miljön och det kommande iPadOS.

På mötet berättade Apples VD, Tim Cook att effekterna av Corona-viruset har gjort att resultatet för deras kvartal kommer att vara lägre än planerat. Detta då fabriker har fått hålla stängt och likaså flera butiker i Kina. Men han fortsätter med att berätta att resultatet inte är det viktigaste här utan deras anställdas hälsa och säkerhet.

Tim berättade även att under 2020 så kommer alla invånare i Indien kunna gå in och köpa Apples produkter på deras hemsida och under 2021 kommer landet få sin första fysiska Apple-butik. Under stämman fick Tim även frågan varför Apple inte försökte köpa rättigheterna till till den kommande återföreningen av den populära serien Friends. Svaret på den frågan blev att Apple inte jobbar med att återvinna gamla produktioner, det är inte det Apple TV+ handlar om.

Han berättade även att Apple har som mål att lyckas skapa en Apple-produkt som inte tar av naturens resurser utan ska vara 100 procent återvunnen. Om de lyckas med detta återstår att se. Craig Federighi var även närvarande på stämman och kommenterade en fråga som Tim Cook fick. Frågan var varför iPads mjukvara ligger så långt efter dess hårdvara och svaret han gav var följande:

"If you like what you've seen us do with iPadOS, stay tuned, we're going to keep working on it."

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.