Det här sades på Apples bolagsstämma

Idag höll Apple bolagsstämma där de pratade om Corona-viruset, miljön och det kommande iPadOS.

På mötet berättade Apples VD, Tim Cook att effekterna av Corona-viruset har gjort att resultatet för deras kvartal kommer att vara lägre än planerat. Detta då fabriker har fått hålla stängt och likaså flera butiker i Kina. Men han fortsätter med att berätta att resultatet inte är det viktigaste här utan deras anställdas hälsa och säkerhet.

Tim berättade även att under 2020 så kommer alla invånare i Indien kunna gå in och köpa Apples produkter på deras hemsida och under 2021 kommer landet få sin första fysiska Apple-butik. Under stämman fick Tim även frågan varför Apple inte försökte köpa rättigheterna till till den kommande återföreningen av den populära serien Friends. Svaret på den frågan blev att Apple inte jobbar med att återvinna gamla produktioner, det är inte det Apple TV+ handlar om.

Han berättade även att Apple har som mål att lyckas skapa en Apple-produkt som inte tar av naturens resurser utan ska vara 100 procent återvunnen. Om de lyckas med detta återstår att se. Craig Federighi var även närvarande på stämman och kommenterade en fråga som Tim Cook fick. Frågan var varför iPads mjukvara ligger så långt efter dess hårdvara och svaret han gav var följande:

"If you like what you've seen us do with iPadOS, stay tuned, we're going to keep working on it."

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Bilder som sägs visa den uppdaterade designen på iPhone 12 skvallrar om mindre flärp, kamerahumpen och widgetar på hemskärmen.

MacRent som erbjuder leasing och uthyrning av Apple-produkter har nu blivit större och etablerar sig i Skåne.

Tim Cook gick igår ut med en tweet och berättade vad det gör för att hjälpa till under epidemin av Convid-19.

Tim Cook verkar vara på shoppingtur i techbranchens galleria.

Uppköpet av AI-företaget Voysis skvallrar om att Apple satsar på att förbättra Siri.

Något som har funnits till Android-telefoner sedan urminnes tider är widgets på hemskärmen och nu ser det ut att komma till iOS och iPadOS.