IKEA har en ny USB-C-laddare på ingång

IKEA har lämnat in handlingar till FCC som visar en ny laddare och med fanns det även en bifogad manual som visar hur den kommer att se ut.

IKEA ser ut att fortsätta locka teknikintresserade till sina varuhus och deras portfölj ser ut att utökas. I ett gäng dokument som lämnats in till FCC (amerikanska motsvarigheten av post- och telestyrelsen) framgår det att möbeljätten planerar att släppa en ny USB-C-laddare.

Tyvärr ser det inte ut att bli en laddare som orkar ladda upp våra Mac-datorer men en iPad Pro klarar den i alla fall. I manualen framgår det att laddaren har stöd för upp till 18W och även PowerDelivery 3.0. Vad den kan tänkas kosta framgår inte men med tanke på tidigare prissättningar på deras laddare, USB-C och Lightning-kablar lär den inte bli speciellt dyr.

Är du sugen på att ta en närmare titt på dokumenten kan du göra det på FCC ID's hemsida.

Skriven av Marcus Attefors

Bilder som sägs visa den uppdaterade designen på iPhone 12 skvallrar om mindre flärp, kamerahumpen och widgetar på hemskärmen.

MacRent som erbjuder leasing och uthyrning av Apple-produkter har nu blivit större och etablerar sig i Skåne.

Tim Cook gick igår ut med en tweet och berättade vad det gör för att hjälpa till under epidemin av Convid-19.

Tim Cook verkar vara på shoppingtur i techbranchens galleria.

Uppköpet av AI-företaget Voysis skvallrar om att Apple satsar på att förbättra Siri.

Något som har funnits till Android-telefoner sedan urminnes tider är widgets på hemskärmen och nu ser det ut att komma till iOS och iPadOS.