iPad Pro kan komma att få samma kamera som iPhone 11 Pro

Om du går i köptankar kring en iPad Pro så kan det vara läge att vänta lite då mycket pekar på att den kan lanseras redan under mars.

Det är Ben Geskin som är i farten igen som på sin Twitter har lagt upp bilder på ett skal till den nya modellen av iPad Pro. Som ni själva kan se på bilderna så är det en fyrkant i ena hörnet som visar att iPad Pro kan komma att få samma optik som vi hittar i iPhone 11 Pro-serien.

I övrigt så ser iPad Pro ut att få samma storlek som föregående modell och vi ser även en urgröpning i skalet för mikrofon och USB-C. Det har tidigare ryktats om att en ny iPad Pro är på ingång och att den kommer med en uppdaterad version av Face ID och en A14X-processor. Vem som helst kan tillverka ett skal baserat på ryktena hittills så det hela bör intas med en nypa salt.

Källa och bilder: Twitter

Skriven av Marcus Attefors

Apple har tagit ännu ett steg fram för sina kunders integritet och säkerhet i deras senaste iPad Pro som lanserades för ungefär en vecka sedan.

Det har länge talats om vad Apples kommande telefon med en lite lägre prislapp ska heta men nu verkar Apple själva ha rätat ut alla frågetecken.

Apple Watch är ju en trevlig produkt för att hålla lite extra koll på hälsan och att man rör sig tillräckligt och nu ser en barnversion av aktivitetsringarna vara på ingång.

Ingen vet nog riktigt hur säkerheten kring Apples prototyper ser ut men vi kan tänka oss att det inte är helt lätt att ta sig in i rätt rum för att få en inblick i framtiden.

Har du legat på sidan i sängen och fipplat med mobilen och stört dig på att Safari helt plötsligt lägger sig i landskapsläge? Det kan vara ett minne blott i framtiden.

LG ser ut att ge sina äldre flaggskepps-modeller från 2018 lite kärlek i höst i form av AirPlay 2 och HomeKit-stöd.