Lyssna på Macradion helt utan reklam

Vi vill återigen tacka alla er som är Patreons och för att ge något extra tillbaka så kan ni nu lyssna på Macradion helt utan reklam.

Om du redan är en Patreon så är det bara att logga in på deras hemsida, gå till dina projekt du stödjer och klicka på 99mac. Där finns en RSS-länk som du sedan lägger till i din Podcast-spelare och sedan kommer den reklamfria podden alltid laddas ned per automatik.

Är du inte en Patreon hos oss men vill hjälpa oss att fortsätta utveckla och ta 99mac och vår podd Macradion framåt så kan du bli det genom att klicka dig vidare här.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Apple har tagit ännu ett steg fram för sina kunders integritet och säkerhet i deras senaste iPad Pro som lanserades för ungefär en vecka sedan.

Det har länge talats om vad Apples kommande telefon med en lite lägre prislapp ska heta men nu verkar Apple själva ha rätat ut alla frågetecken.

Apple Watch är ju en trevlig produkt för att hålla lite extra koll på hälsan och att man rör sig tillräckligt och nu ser en barnversion av aktivitetsringarna vara på ingång.

Ingen vet nog riktigt hur säkerheten kring Apples prototyper ser ut men vi kan tänka oss att det inte är helt lätt att ta sig in i rätt rum för att få en inblick i framtiden.

Har du legat på sidan i sängen och fipplat med mobilen och stört dig på att Safari helt plötsligt lägger sig i landskapsläge? Det kan vara ett minne blott i framtiden.

LG ser ut att ge sina äldre flaggskepps-modeller från 2018 lite kärlek i höst i form av AirPlay 2 och HomeKit-stöd.