Filer hoppar in i Gmail appen

Har du saknat att kunna bifoga filer i Gmail-appen direkt ifrån Apples app Filer? Nu har Google gjort det möjligt.

De flesta idag har nog en mailadress från Google som de använder för att läsa och skicka sin e-post. Tidigare har de varit lite bökigt att bifoga filer i sina mail via sitt iCloud-konto med ett e-postmeddelande men nu blir det lättare. Google har uppdaterat Gmail-appen så vi kan bifoga dokument och annat som vi har lagrat i appen "Filer".

För att få tillgång till funktionen är det bara att bege dig till App Store och uppdatera appen.

Källa: Trusted Reviews

Skriven av Mathias Severyd

Apple har tagit ännu ett steg fram för sina kunders integritet och säkerhet i deras senaste iPad Pro som lanserades för ungefär en vecka sedan.

Det har länge talats om vad Apples kommande telefon med en lite lägre prislapp ska heta men nu verkar Apple själva ha rätat ut alla frågetecken.

Apple Watch är ju en trevlig produkt för att hålla lite extra koll på hälsan och att man rör sig tillräckligt och nu ser en barnversion av aktivitetsringarna vara på ingång.

Ingen vet nog riktigt hur säkerheten kring Apples prototyper ser ut men vi kan tänka oss att det inte är helt lätt att ta sig in i rätt rum för att få en inblick i framtiden.

Har du legat på sidan i sängen och fipplat med mobilen och stört dig på att Safari helt plötsligt lägger sig i landskapsläge? Det kan vara ett minne blott i framtiden.

LG ser ut att ge sina äldre flaggskepps-modeller från 2018 lite kärlek i höst i form av AirPlay 2 och HomeKit-stöd.