Förvandla ditt AirPods-fodral till en Game Boy

Minns ni Nintendos populära spelenhet Game Boy? Nu har Elago släppt ett skal så du kan få ditt AirPods-fodral att se ut som den gamla klassikern.

Skalet kommer utrustat med en karbinhake så du kan fästa dina AirPods på till exempel väskan eller nyckelringen. Fodralet går att köpa i två olika färger, ljusgrått och svart och Elago själva skriver att skalet funkar med Qi-laddning. Det ska även vara relativt skyddande vid stötar och det här skalet är nästan ett måste för alla Nintendo-nördar. Det passar både första generationens AirPods och den andra generationen men inte AirPods Pro.

Fodralet går att beställa hos Elago.

Skriven av Mathias Severyd

Apple har tagit ännu ett steg fram för sina kunders integritet och säkerhet i deras senaste iPad Pro som lanserades för ungefär en vecka sedan.

Det har länge talats om vad Apples kommande telefon med en lite lägre prislapp ska heta men nu verkar Apple själva ha rätat ut alla frågetecken.

Apple Watch är ju en trevlig produkt för att hålla lite extra koll på hälsan och att man rör sig tillräckligt och nu ser en barnversion av aktivitetsringarna vara på ingång.

Ingen vet nog riktigt hur säkerheten kring Apples prototyper ser ut men vi kan tänka oss att det inte är helt lätt att ta sig in i rätt rum för att få en inblick i framtiden.

Har du legat på sidan i sängen och fipplat med mobilen och stört dig på att Safari helt plötsligt lägger sig i landskapsläge? Det kan vara ett minne blott i framtiden.

LG ser ut att ge sina äldre flaggskepps-modeller från 2018 lite kärlek i höst i form av AirPlay 2 och HomeKit-stöd.