Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Förvandla ditt AirPods-fodral till en Game Boy

Minns ni Nintendos populära spelenhet Game Boy? Nu har Elago släppt ett skal så du kan få ditt AirPods-fodral att se ut som den gamla klassikern.

Skalet kommer utrustat med en karbinhake så du kan fästa dina AirPods på till exempel väskan eller nyckelringen. Fodralet går att köpa i två olika färger, ljusgrått och svart och Elago själva skriver att skalet funkar med Qi-laddning. Det ska även vara relativt skyddande vid stötar och det här skalet är nästan ett måste för alla Nintendo-nördar. Det passar både första generationens AirPods och den andra generationen men inte AirPods Pro.

Fodralet går att beställa hos Elago.

Skriven av Mathias Severyd

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.