Microsoft samlar sina appar i "Office"

Microsoft har nu valt att samla Word, Excel och Powerpoint i en app istället för att vi ska ha flera olika på telefonen.

En stor fördel med detta är att vi behöver endast ladda ner en app som gör att vi sparar en del utrymme på vår enhet. Vi hittar några trevliga nyheter så som kamera-integrering för att enkelt konvertera bilder av dokument och tabeller, underteckna PDF-filer samt scanna QR-koder. Appen är tillgänglig i App Store för iPhone och den är gratis att använda, iPad-support sägs vara på gång.

Med ett aktivt exchange-konto på vår iOS-enhet synkar den även våra anteckningar, något vi uppmärksammat efter att appen varit installerad några dagar.

Källa: Macrumors

Skriven av Mathias Severyd

Apple har tagit ännu ett steg fram för sina kunders integritet och säkerhet i deras senaste iPad Pro som lanserades för ungefär en vecka sedan.

Det har länge talats om vad Apples kommande telefon med en lite lägre prislapp ska heta men nu verkar Apple själva ha rätat ut alla frågetecken.

Apple Watch är ju en trevlig produkt för att hålla lite extra koll på hälsan och att man rör sig tillräckligt och nu ser en barnversion av aktivitetsringarna vara på ingång.

Ingen vet nog riktigt hur säkerheten kring Apples prototyper ser ut men vi kan tänka oss att det inte är helt lätt att ta sig in i rätt rum för att få en inblick i framtiden.

Har du legat på sidan i sängen och fipplat med mobilen och stört dig på att Safari helt plötsligt lägger sig i landskapsläge? Det kan vara ett minne blott i framtiden.

LG ser ut att ge sina äldre flaggskepps-modeller från 2018 lite kärlek i höst i form av AirPlay 2 och HomeKit-stöd.